“9 місяців я виношую нову Холоденко”: “вагітна” Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Відомий український психолог і телеекспертка Наталія Холоденко веде відкритий діалог з підписниками свого Інстаграм-блогу, яким вона розповіла про своє життя останні 9 місяців.

Наталія Холоденко давно займається психологією, вона проводить консультації, дає семінари і лекції, складає унікальні майстер-класи і тренінги, викладає у власній Школі психології. Після того як почала співпрацювати з СТБ, вона отримала місце експерта в шоу “Все буде добре”. Також вона працювала на різних проектах Нового каналу, 1+1, каналу “Україна”.

Після повномасштабного російського наступу Наталія Холоденко забрала своїх дітей, дочку Вів’єн і сина Ларіона і поїхала за кордон. Зірка на тривалий час зупинилась в Німеччині, але також відвідує інші країни Європи. Зараз вона знаходиться у столиці Польщі Варшаві і до свого 40-річчя влаштовує посиденьки, на яких буде відповідати на різні питання.

В блозі Наталія розповіла, як проходить зараз її життя:

Всі ці 9 місяців я виношую нову Холоденко

, – неоднозначно написала знаменитість.

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Як виявилося, вона мала на увазі не поповнення і вагітність, а духовні зміни:

Ніби обірвалась всередині якась безтурботність. Але ми не опускаємо руки! Тримаємо носики морквинкою і хвостики пістолетиком

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Психолог відмітила, що навіть в такі важкі періоди життя є те, за що можна бути вдячним долі:

Кожна критична ситуація не тільки забирає, а й дає! У мене відбулось велике перезавантаження. Багато відповідей прийшло. З’явились нові люди, напрямки роботи, усвідомлення знання. За це я дуже вдячна життю!

, – поділилася Наталія Холоденко.

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Нагадаємо, своїх двох дітей зірковий психолог народила від різних чоловіків. З батьком сина вона розлучена, а новому коханому народила доньку, але не розповідає, хто тато Вів’єн.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.