Як виглядали батьки Алли Пугачової: ким працювали та чому померли теща і тесть Максима Галкіна

Алла Борисівна Пугачова відома багатьом людям як співачка з безліччю легендарних хітів і дружина Максима Галкіна. Читайте, хто батьки Примадонни і чому вони померли.

Алла Пугачова народилася в сім’ї Бориса Михайловича Пугачова і Зінаїди Архипівни Одегової в 1949 році. Батьки майбутньої знаменитості були учасниками війни 1941-1945 років.

Її батько мав чудове почуття гумору, яке співачка успадкувала від нього. Тато вчив дочку не здаватися перед неприємностями і недобрими людьми. Він був розвідником і втратив око на службі, але це не завадило йому закохати в себе подругу Зінаїду. Після війни молоді люди пожили в цивільному шлюбі і потім одружилися. В 1947 році у них народився первісток Геннадій, але дитина була хвороблива і через декілька місяців після народження померла. Через два роки сталося щастя — на світ з’явилася Алла, її назвали в честь актриси Алли Тарасової. Також в сім’ї був молодший син Євгеній, який помер в 2011 році.

Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової
Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової

В 1963 році Бориса Михайловича заарештували. Він працював директором взуттєвої фабрики і був звинувачений в шахрайстві. Чоловік відсидів у в’язниці 3 роки. Мама Алли Пугачової влаштувалась на роботу замначальником кадрів на заводі, щоб забезпечувати дітей.

В 20 років Примадонна покинула батьківський дім і майже перестала спілкуватися з батьками, які спостерігали за її успіхами по телевізору. В 1971 році Борис Михайлович і Зінаїда Архипівна дізналися, що у них народилася онучка Христина. Вони ще довго з нею не бачилися, тільки коли Пугачова розлучилася з Орбакасом, то привезла дочку їм і вихованням дівчинки зайнялися дідусь і бабуся.

Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової
Як виглядали і чим займалися батьки Алли Пугачової

Батько Алли Пугачової помер, коли їй було 33 роки від інфаркту. Її матір пережила 5 інфарктів, а на шостий померла, співачці було 37.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.