Найдорожчі подарунки від зіркових чоловіків: Потап розкошелився Насті на будинок, а Захур купив Камалії літак

Зіркові пари українського шоу-бізнесу показують, що дарувати один одному в шлюбі подарунки не обов'язково з якогось приводу. Камалія і Настя Каменських постійно отримують сюрпризи від чоловіків.

Мохаммад Захур купив Камалії літак

Українську співачку Камалію називають найбагатшою в Україні, тому що вона вийшла заміж за мільярдера Мохаммада Захура. Про таке життя як у зірки мріє багато жінок. В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що найдорожчим подарунком від чоловіка для неї був справжній приватний літак, який він їй подарував без приводу, просто так. На цьому літаку вони потім полетіли в Америку.

Камалія зізналась, як війна змінила їхні з Захуром стосунки
Мохаммад Захур купив Камалії літак

Захур вважає, що чоловіки мають радувати жінок в міру можливості, а не тільки якщо для цього є привід, наприклад якесь банальне свято. Відмітимо, Камалія і Захур багато допомагають українцям в цей складний час завдяки своїм фінансам.

Потап побудував для Насті Каменських будинок

Екс-колеги Потап і Настя Каменських одружились в 2019 році. У шлюбі артисти зберігають романтику і намагаються зробити один для одного незабутнім кожний день. У пари є традиція робити сюрпризи не тільки на свята, але і в звичайні дні, тому що вони вважають, що найромантичніший подарунок це обов’язково несподіваний.

Репер як виявилося може різко відкласти всі свої справи на потім і приїхати до дружини на концерт в будь-яке місто, щоб тільки провести вечір вдвох. Настя знаходить можливість виділити час у напруженому гастрольному графіку заради того, щоб приготувати сніданок для коханого.

Нові деталі стосовно розлучення Насті Каменської і Потапа
Потап побудував для Насті Каменських будинок

Велика подія в їх житті сталася на 14 лютого, в День закоханих. Потап і Каменських довго мріяли про будинок і саме на День Святого Валентина вони вперше прокинулися в ідеальному гніздечку своєї мрії, подарувавши один одному новосілля.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.