Табаков, Віторган і Краско довели, що життя після 70 тільки починається: завели дітей у віці дідусів

Деякі чоловіки, закохавшись, воліють обов'язково мати дітей від обраниці. І неважливо, що самі вже дійшли віку дідусів. З радістю повертають молодість, взявши на руки маленький живий згорточок.

Емануїл Віторган

Після смерті другої дружини Алли Балтер до життя актора повернула Ірина Млодик. Жінка згасла від раку, а Віторгану здалося, що все закінчилося. Та на репетиції в театрі він побачив Ірину, яка була молодша на 23 роки, і все довкола заграло новими фарбами.

Емануїл Віторган отримав донечок у 78 і 79 років

Через 3 роки вдівства Емануїл зробив пропозицію, і Млодик відповіла згодою. Коли актору було 78 років на світ з’явилася донечка. Ірині минуло 55 років, і багато хто казав, що маля народила сурогатна матір. Та і цього віковим закоханим виявилося замало, і за рік у них народилася ще одна дівчинка.

Іван Краско

Здається, що актору немає старості. А все через молодих дружин і дітей. Краску нині йде 93-рік, і днями він утрапив до лікарні з серцевими проблемами. Перша донька Галя народилася, коли чоловіку був 21 рік. У другому шлюбі з’явилося ще двоє дітей. Сина Андрія всі пам’ятають по фільму “Ліквідація”, який став останнім у його житті.

Іван Краско після 70 став батьком двох синів, а після 90 – донечки

Між тим Іван не збирався відмовлятися від особистого життя. У 71 рік він побрався з 21-річною Наталею Вяль, з якою прожив 10 років і нажив двох синів. А після розлучення 85-річний донжуан одружився з 25-річною студенткою Наталею Шевель. Цей шлюб був найкоротшим в його житті – тривав 3 роки. А у 90 років Іван Іванович заявив, що став батьком ушосте. Донечку Даринку йому начебто народила Юлія Кічемасова, скориставшись замороженим матеріалом чоловіка.

Олег Табаков

Знаменитий актор і театральний діяч залишив по собі не лише найприбутковіший театр “Табакерка”, але й четверо дітей. У першому шлюбі, як годиться, народилися Антон і Олександра. Зі студенткою Мариною Зудіною Олег Павлович крутив шури-мури, ще коли перебував у шлюбі.

Олег Табаков отримав доньку в 71 рік

Та за 10 років розлучився і створив нову сім’ю. Актриса подарувала 60-річному коханому чоловіку сина Павла, а коли Табакову був 71 рік, на світ з’явилася ще й донечка Марійка.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.