Ахтем Сеітаблаєв, Стас Михайлов, Віктор Павлік стануть дідусями у 2023 році: от такі сюрпризи підготували діти

Вони здаються ще доволі молодими і гарними, але час спливає невпинно. І от уже кумири мільйонів шанувальниць збираються стати дідусями й няньчити онуків, хоча деякі з них ще здатні бути татусями.

Ахтем Сеітаблаєв

Актор і режисер радіє, що невдовзі стане дідусем. Онука чи онучку щасливому чоловіку подарує його старша донька Назли вже у січні. Нині 27-річна жінка мешкає в Бельгії разом із чоловіком. Весілля родина відгуляла восени 2021-го в турецькому місті Кемер.

Старша донька невдовзі зробить Ахтема Сеітаблаєва дідусем

50-річний майбутній дідусь й собі може одружитися, адже нещодавно розлучився з дружиною Іванною. Це був другий шлюб знаменитості, який протримався 10 років. З першою дружиною в Ахтема народилося троє дітей, з другою – одна донька.

Стас Михайлов

Невдовзі потримає на руках онучку й улюбленець мільйонів розлучених жіночок. Щоправда, дівчинку народить не син шансоньє, а його пасерб. Але це нічого не значить. Нещодавно Андрій влаштував справжнє шоу – церемонію оголошення статі майбутнього немовлятка.

Пасерб збирається зробити зі Стаса Михайлова дідуся

Молодик разом із дружиною-гречанкою Кеті Гавелас прокололи білу кульку, звідки висипалися конфетті рожевого кольору. Невістка музиканта навіть пустила сльозу з цього приводу. Весілля пара зіграла у Греції, куди запросили найближчих родичів. Нині Андрій з дружиною мешкають у Лондоні.

Віктор Павлік

Допоки співак зайнятий молодою дружиною Катею Реп’яховою і маленьким синочком Михайликом, він не так часто спілкується зі старшими дітьми від інших шлюбів. Найменшенький народився у 55-річного чоловіка. А старший з’явився на світ, коли Павліку було всього 18 років.

Цікаво, чи зробить син Віктора Павліка знову дідусем?

З мамою Олександра Лідією вони мешкали в Горішніх Плавнях на Полтавщині. За 2 роки непостійний Віктор покинув дружину й одружився з іншою. Старший син пішов по батьківській стезі, ставши музикантом. Він одружений і має сина Давида. Але нічого не завадить чоловіку зробити в цьому році татка знову дідусем. Тож дочекаємося офіційного повідомлення.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.