“Страшно глянути”: Тіна Кароль у светрі оверсайз показала, як виглядає без макіяжу і з немитою головою

37-річна українська співачка Тіна Кароль вразила публіку зовнішнім виглядом. Співачка показала себе без макіяжу, зачіски та в мішкуватому одязі.

Тіна Кароль для мільйонів українських дівчат являється прикладом для наслідування. Юні красуні наслідують манеру поведінки співачки, її стиль в одязі, манеру фарбуватися та робити зачіску. Втім, публіка бачить артистку лише “при повному параді”. Багато хто навіть не уявляє, як виглядає Кароль без гриму, зачіски та брендового одягу. Насправді, виходячи з кадру. Тіна Кароль із діви перетворюється на звичайну жінку.

Варто відзначити, що сама Тіна Кароль не соромиться показати себе справжню. Робить вона це вкрай рідко, але все ж інколи вона публікує домашні знімки без макіяжу.

Так, нещодавно артистка оприлюднила знімки, на яких вона позує без грама макіяжу, з розтріпаним волоссям та у розтягнутому светрі. На фото Тіна була сумною і здавалась втомленою.

Тіна Кароль у светрі оверсайз показала, як виглядає без макіяжу і з немитою головою
Тіна Кароль у светрі оверсайз показала, як виглядає без макіяжу і з немитою головою

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімки. Більшість відмітили, що Тіна постаріла і виглядає не дуже привабливо. Втім, знайшлися і ті, хто побачив у цих знімках щось красиве.

Ось, що написали коментатори:

  • “Постаріла Тіна”;
  • “Ух,аж страшно глянути! Ви занадто схудли, негарно.”;
  • “як би вона виглядала. Час минає, роки йдуть, молоді вже в спину дихають. На свій вік вона ще й непогано збереглась. Фунт косметики, перуку і знову буде конфетка”;
  • “Боже, яка страшна”;
  • “Не впізнала”;
  • “Ніжна і мила дівчина”;
  • Дуже красива і справжня”.
Тіна Кароль у светрі оверсайз показала, як виглядає без макіяжу і з немитою головою
Тіна Кароль у светрі оверсайз показала, як виглядає без макіяжу і з немитою головою

Нагадаємо, нещодавно Тіну Кароль запідозрили в пластиці губ. Навіть дивлячись на останні фото без макіяжу, помітно, що губи співачки значно більші ніж на початку кар’єри. Втім, сама Кароль не коментує будь-які зміни у своїй зовнішності.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.