Скарби і триповерховий котедж з куполом на даху: який спадок залишив Вахтанг Кікабідзе та кому він дістанеться

В неділю 15 січня 2023 року помер грузинський артист Вахтанг Кікабідзе, який завжди підтримував Україну. Будучи неймовірно популярним, він залишив солідний спадок.

Вахтанг Кікабідзе був із дворянського роду і за все своє довге життя і запаморочливу кар’єру встиг нажити чимало майна. Після своєї смерті зірка “Міміно” залишив солідну спадщину.

Як зазначають ЗМІ, Вахтангу Костянтиновичу належав котедж в одному з найкращих районів столиці Грузії Тбілісі. Це триповерховий особняк сірого кольору з дахом у вигляді купола в стилістиці грецьких храмів. Також від бабусі до актора перейшли цінні скарби як до представника дворянської династії Багратіоні.

Спадкоємцями Кікабідзе стануть його падчерка Марина і син Костянтин.

Відомо, що залишив своїй родині у спадок після смерті Вахтанг Кікабідзе
Відомо, що залишив своїй родиніу спадок після смерті Вахтанг Кікабідзе

Нагадаємо, Вахтанг Кікабідзе помер 15 січня у віці 84 років. Він прославився після того, як зіграв роль льотчика Валентина Мізандарі в фільмі “Міміно” 1977 року. В народі досі гуляють цитати з цього легендарного кіно.

Актор завжди звертав на себе увагу жінок, але залишався вірним єдиній дружині. В 1965 році Вахтанг одружився на примі-балерині Тбіліського академічного оперного театру Ірині Кебадзе. З тих пір особисте життя артиста не зазнавало суттєвих змін.

Дружина Вахтанга Кікабідзе
Дружина Вахтанга Кікабідзе

В цьому шлюбі у пари народився син Костянтин, якого назвали на честь зниклого діда. Син реалізував дитяче захоплення Вахтанга Костянтиновича та став професійним художником. Він влаштувався в канадському місті Торонто.

Також у сім’ї виховувалась Марина Сагарадзе — дочка Ірини від першого шлюбу з актором Гурамом Сагарадзе. Марина теж стала актрисою, потім розпочала викладацьку діяльність у театральному вузі.

Діти подарували Кікабідзе трьох онуків. Старший із них, Георгій Арешідзе, здобув освіту в Європі, молодші онуки живуть із батьком у Канаді.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.