Дантес і Дорофєєва офіційно розлучилися: екс-подружжя привітали один одного з розірванням шлюбу

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, які ще в березні минулого року оголосили про розлучення, лише нещодавно перестали бути чоловіком та дружиною офіційно.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес не разом вже близько року, втім тільки зараз екс-подружжя розлучилися офіційно. Про це розповів Дантес на YouTube-каналі гумористів команди ВКВ. У програмі артиста запитали, чи спілкується він зі своєю колишньою. Дантес зізнався, що востаннє спілкувався з Дорофєєвою, коли вітав її з розлученням. Чоловік отримав свідоцтво про розлучення, сфотографував його і відправив своїй колишній дружині.

 Написав: “Вітаю”. Вона сказала: “Я тебе теж”. От так ми й поспілкувалися

, – розповів Дантес.

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Дантес і Дорофєєва офіційно розлучилися

Нагадаємо, про розлучення Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої стало відомо в березні минулого року. Вони прожили у шлюбі 7 років, а до цього 3 роки зустрічалися. Офіційною версією розлучення було те, що між подружжям згасло кохання. Втім, як пізніше виявилось, Дорофєєва просто почала стосунки з іншим чоловіком. І не просто з іншим чоловіком, а з другом сім’ї та з чоловіком своєї близької подруги. Так, Дорофєєва розбила дві сім’ї: свою і сім’ю Кацуріних. Втім, зараз Надя запевняє, що щаслива зі своїм новим бойфрендом, не дивлячись ні на що.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Цікаво ще й те, що не так давно Володимир Дантес зійшовся з колишньою дружиною нового бойфренда Дорофєєвої Дашею Кацуріною. Тож в результаті вийшло так, що дві сім’ї просто обмінялися партнерами.

Дантес зізнається, що після всього що трапилось, він не спілкується зі своєю колишньою дружиною Надею Дорофєєвою і вже з колишнім другом Мішею Кацуріним.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.