Двічі в одну річку: Ані Лорак після розлучення з Муратом припала до нього під пісню “Я люблю тебя до слез”

Відома українська співачка Ані Лорак після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу через його зради не стала розривати ці відносини до кінця.

В 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу, з яким познайомилася на відпочинку в Туреччині. В 2011 році у пари народилася донечка Софія. Вони показували зразок міцної і щасливої сім’ї, поки в 2018 році співачка не дізналася, що чоловік їй зраджує. Свідками цієї неприємної історії стали папараці, а тому і вся країна. Тоді в Мережу виклали відео, на якому Мурат відпочивав в клубі в компанії невідомої дівчини, яку обіймав за талію і шепотів їй на вухо. Розлучницею виявилась модель Яна Беляєва, але Налчаджиоглу швидко з розстався з коханкою.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Ані Лорак припала до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу під пісню про любов

Ані Лорак не стала влаштовувати гучний скандал і спочатку зникла з інфопростору, а потім подала на розлучення. В січні 2019 року вони розірвали шлюб. Пізніше в інтерв’ю артистка зізнавалась, що розрив для неї був важким і вона до останнього намагалась повірити в те, що все минеться і буде добре, сумнівалася в своєму рішенні розлучатися:

Ми прожили разом з колишнім чоловіком 14 років, це дуже багато, ціле життя. Справжні почуття були

, – розповідала Лорак.

Через рік після розлучення Ані несподівано прийшла на світський захід в компанії Мурата Налчаджиоглу та їх доньки Софії, а потім в Мережі з’явилось відео, на якому Лорак і екс-чоловік у ніжно обіймаються і танцюють під пісню “Я люблю тебя до слез”.

Прихильники зірки сподівались, що пара возз’єдналася, однак ні. Зараз турецький бізнесмен щасливий у стосунках з іншою жінкою, набагато молодшою за Ані Лорак, а вона своє особисте життя тримає в секреті і взагалі рідко з’являється на публіці через скандал, пов’язаний з неоднозначною громадянською позицією співачки.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.