Потап і Настя Каменських одружувалися тричі, а Тіна Кароль і Євген Огір двічі: весілля українських зірок

Відомі українські співачки Тіна Кароль і Настя Каменських виходили заміж за коханих чоловіків не по одному разу. Від великого кохання дехто навіть тричі.

Поп-діва Тіна Кароль була єдиний раз в офіційному шлюбі. Її чоловіком був продюсер Євген Огір. Красиве весілля, яке відбувалося на виду у камер папараці відбулося літом 2008 року, але насправді на той момент пара вже була розписана.

Друге весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Друге весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

В одному з інтерв’ю телеведучій Катерині Осадчій в програмі “Світське життя” Тіна Кароль зізналась, що вийшла заміж за Огіра ще раніше, на початку 2008 року на Мальдівах, це була її мрія. Це було таємне весілля без гостей і розкішного весільного плаття. Співачка була одягнута в простий сарафан, а подружні клятви вони з коханим давали один одному під пальмами. В той же рік у щасливої пари народився хлопчик Веніамін.

Перше весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Перше весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

Також як виявилось не один раз заключали шлюб екс-дует Потап і Настя, які багато років заперечували свій роман і приховували відносини від всіх, тому що продюсер перебував у шлюбі з першою дружиною Іриною Горовою.

Від робочих до романтичних стосунки між Потапенко і Каменських перейшли після одного з внутрішніх скандалів дуету, коли він був на межі розпаду, тоді Олексій не зміг її відпустити, бо прокинулись почуття.

В 2017 році група Потап і Настя завершила своє існування, але як чоловік і жінка вони вже зустрічались. В 2019 році зірки відкрили правду в день шикарного весілля, яке насправді було вже третім по рахунку для зіркових закоханих.

Третє весілля Потапа і Насті
Третє весілля Потапа і Насті

Перший раз вони розписались в Лас-Вегасі, другий в Україні, приховавши від журналістів новину і зробивши це цілком таємно. Тільки третій раз вже був на виду, а ще пізніше Потап зізнався, що почуття до Каменських змусили його розірвати шлюб з Іриною Горовою, в якому на світ з’явився син Андрій. З Настею спільних нього поки дітей немає, але співачку постійно підозрюють в вагітності.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.