Хто залишився у померлого Кузьми Скрябіна: донька пішла в медицину, а дружина досі в статусі вдови

Відомий український співак Кузьма Скрябін пішов з життя 7 років тому. У нього залишилась донька та дружина. Як зараз живуть головні жінки Скрябіна, читайте далі в матеріалі.

2 лютого 2015 року у страшній автокатастрофі на Дніпропетровщині загинув неймовірно талановитий співак з великою душею Андрій Кузьменко. Йому було 46 років. У нього залишилась донька та дружина. Як склалося їхнє життя після смерті артиста?

Дружина Скрябіна Світлана

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна
Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Дружину Андрія Кузьменко звати Світлана. Вони одружилися у 1994 році і були разом трохи більше 20 років, поки їх не розлучила смерть. Світлана – художниця, майстриня розпису по дереву.

Після смерті чоловіка Світлана створила фонд імені Кузьми Скрябіна, який займається допомогою дитячим будинкам, лікарням, а також українським військовим. Як відомо, Андрій Кузьменко з 2014 року активно волонтерив і допомагав українським військовим на Донеччині. Створивши фонд, Світлана вирішила продовжити справу чоловіка.

Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук
Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук

Щодо особистого життя, Світлана не вийшла вдруге заміж.

Дочка Скрябіна Марія-Барбара

Андрій Кузьменко має єдину доньку, яку звати незвичним подвійним ім’ям Марія-Барбара. Коли артиста не стало, дівчині було 17 років і вона довго не могла оговтатись після смерті батька.

Марія-Барбара пішла не творчим шляхом, як батько, а в медицину. Після закінчення школи дівчина вступила в медичний університет ім. Богомольця.

Зараз Марії-Барбарі 25 років. Дівчина у 2020 році успішно закінчила університет і стала дерматологом. За рік до цього, у 2019 році, донька Скрябіна вийшла заміж. Марія стала дружиною хлопця на ім’я Віктор. Вони разом навчалися в університеті і закохалися один в одного, ще будучи першокурсниками.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Зараз дівчина працює за фахом, але має і маленький бізнес. У 2020 році у день народження свого батька Марія-Барбара разом з чоловіком відкрили в Києві невелике кафе на честь Скрябіна. Стіни закладу розписані відомими фразами співака і уривками з пісень.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.