53-річну Анастасію Мельникову не впізнати після життєвих перипетій: куди поділася струнка і сувора слідча

Зірка "Вулиць розбитих ліхтарів" Анастасія Мельникова останнім часом змінилася до невпізнання. Подібні метаморфози в образі актриси пов'язані не з віком чи переїданням, а спричинені більш серйозними проблемами в житті.

Останнім часом на Мельникову сиплються біди одна за іншою. Подібне не кожен здатен винести. Коли Анастасії минуло 53 роки, доля вирішила познущатися з відомої жінки. Спочатку зірка поховала матір. Не встигла знаменитість прийти до тями після цих трагічних подій, як сталося нове горе – пішов із життя її цивільний чоловік, з яким вони прожили разом 10 років. Анастасія і досі не може говорити спокійно про це. А щойно відзначили сороковини за Сергієм, як не стало старшого брата артистки.

Такою Анастасію Мельникову ми пам’ятаємо

Звісно, від подібних переживань нервова система не витримала й дала збій. Добре, хоч завжди поряд була донька Марія. Мама Анастасії два десятиліття прожила без чоловіка, але кожного вечора стелила постіль на двох і вночі старалася менше ворочатися, щоб не розбудити благовірного. Анастасія поводиться подібно до найближчої родички. Боїться доторкнутися до обручок й весільної сукні, в якій збиралася побратися з коханим чоловіком. Та не судилося. Маша сказала, що вдягне сукню на випускний бал. Мама не заперечує. Хай хоч так згодиться.

А от так Анастасія Мельникова виглядає зараз

За гіркою іронією долі, Анастасія вже переживала щось подібне у 18 років. Вона збиралася заміж за лікаря, маминого колегу, але напередодні весілля він помер.

Анастасія Мельникова втратила двох наречених напередодні весілля

Всі гадали, що зміни у зовнішньому образі актриси пов’язані з ковідом, на який вона захворіла під час пандемії. Але все виявилося набагато складніше. Так, проблеми зі здоров’ям дійсно не оминули знаменитість. Кілька років поспіль жінка відчуває біль у ногах, але діагностувати хворобу медикам поки що не вдалося. Мельниковій зробили чотири операції, та очікуваного полегшення не настало. Курс лікування гормонами також дався взнаки – жінка настільки погладшала, що на тілі перестала виділятися шия. Та психологічна драма стала вирішальною у зміні іміджу актриси.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.