Віктор Цекало свариться з братом Олександром, але допомогу приймає: “Мріяв про сестричку, але змирився”

Стосунки між братами Олександром і Віктором Цекалами занадто теплими не назвеш. Між тим, коли молодший родич міцно зачепився в москві, то не забув про старшого брата, підібрав йому агента і тепер Віктор теж виїхав з України до сусідньої країни.

Віктор старший за Олександра на 5 років. Коли очікувалося поповнення в родині, він мріяв про сестричку, а вийшов братик. В особистому житті обидва Цекала змінювали партнерок як рукавички.

Брати Цекало в дитинстві

Віктор Цекало

Віктор вирішив стати актором, їздив до столиці СРСР ще замолоду, але не пробився, тож повернувся до Києва, де працював у театрі і виступав у шоу “Золотий гусак”. Одружувався артист чотири рази. Вперше побрався з Галиною, яка подарувала чоловіку донечку Марійку. Багато разів після розлучення Цекало шкодував, що не зберіг родину, бо дві наступні дружини були справжніми фуріями. Нині Галина з донькою мешкають у США. Донька Masha King стала актрисою, як і тато.

Віктор Цекало хоч і старший брат, але усім заправляє менший Олександр

Удруге Віктор одружився з мешканкою Ленінграда. Забрав її до Києва, прописав у квартирі, а коли повернувся з гастролей, побачив, що спритна молодичка намагається розділити помешкання. У третьої дружини були проблеми зі спиртним. І лише четверта врешті задовольнила всі потреби Цекала – режисерка Арзу Уршан молодша за свого обранця на 12 років.

Олександр Цекало

З Сашком Віктор бачився дуже рідко, оскільки мешкали в різних країнах. Олександр спочатку робив музичну кар’єру, потім ставив різні шоу, нині є успішним продюсером. Він не забув про родича і за першої ж нагоди перетягнув його до москви на ПМЖ.

Молодший брат Олександр Цекало виявився більш пробивним

З першою дружиною Цекало-молодший прожив усього рік. Вони разом з Альоною Шиферман виступали у квартеті “Шляпа”. Вдруге гуморист одружився з Лолітою Мілявською. За 10 років спільного життя встигли нажити доньку Єву, яку народила сурогатна матір, а після розлучення Лоліта стала казати, що дівчинка зовсім не від Саші.

Втретє Цекало закохався у сестру Віри Брежнєвої. З Вікторією Галушкою вони одружилися й нажили двох дітей – доньку Сашу і синочка Михайлика. Та Олександра тягнуло до брюнеток. Тому він покинув білявку і знайшов собі іншу – Дарину Ервін. Заради неї шоумен оформив розлучення, а з новою пасією одружився, щоб у пресі її не називали коханкою.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.