Осадча, Аліна Гросу, Ольга Харлан, Альона Альона показали світлини з батьками: оцінюємо схожіть із родичами

Частенько, дивлячись на людину і її батьків, ми задаємося питанням: на кого вона більше схожа – на тату чи на маму. Зірки виклали в мережу світлини з батьками, і тепер ми можемо уважно придивитися і дати відповідь на це важливе питання.

Катя Осадча

Зазвичай телеведуча розпитує у всіх деталі їхнього особистого життя, а про своє воліє мовчати. Та вряди-годи викладе в Інстаграм світлину зі старшим сином, братом чи батьками. Тепер маємо можливість виявити ступінь схожості між родичами.

Мама телезірки Ганна Павлівна була домогосподаркою, а тато Олександр Володимирович займав високий пост директора «Київприладу». Осадча щиро подякувала нашим воїнам, що має можливість бачитися з рідними людьми хоч щодня.

Аліна Гросу

Батьки з дитинства беруть активну участь у житті доньки. І своїми успіхами значною мірою співачка і актриса має завдячувати саме мамі і тату. Аліна вирішила подякувати рідним людям за підтримку віршами і виклала в Instagram спільну світлину.

Аліна Гросу більше схожа на маму

Тож тепер маємо можливість визначити, чи зірка більше схожа на тату-депутата, чи на маму, яка теж веде доволі активне життя.

Ольга Харлан

Відома фехтувальниця часто перебуває на зборах, тож до батьків навідується зрідка. Врешті, зустрівшись з рідними у Львові, Ольга сфотографувалася з мамою і татом на пам’ять.

Ольга Харлан більше схожа на тата

Дівчина не сумувала, що це відбулося не на рідній Миколаївщині, адже все одно в Україні. Після 8 місяців, проведених в Італії у бойфренда, ступити на рідну землю було справжнім щастям.

Alyona Alyona

Цьогоріч реперка вирвалася до рідних на Різдво. Була вражена, наскільки все довкола змінилося – у когось родина зросла коштом переселенців, хтось навпаки не дорахувався рідних людей.

Між тим Альона Альона раділа зустрічі з батьками, як у дитинстві, адже сімейного тепла і затишку родинного вогнища нікому несила замінити.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.