Ейджизм і кумівство: за що Світлану Білоножко вигнали з радіо, Ольгу Сумську – з 1+1, а Горбачову – з Інтера

У житті зірок вряди-годи трапляються неприємні моменти. Особливо прикро, коли тебе звільняють з роботи на улюбленому телеканалі. Причому коли подібне рішення пов'язано не з низьким рівнем професіоналізму, а продиктоване зовсім іншими причинами.

Ольга Сумська

Актриса у свої 56 років виглядає ідеально. Тим образливіше було дізнатися, що навіть у 40 років Сумська могла видатися комусь застарою. Виявляється, ейджизм пов’язаний з телеканалом “1+1”. Ольга цілих 10 років поспіль вела тут програму “Імперія кіно”.

Ольга Сумська стала жертвою ейджизму

А потім з’ясувалося, що продюсери потребують молодих облич, і народну артистку просто попросили піти. Сумська не стримує емоцій, коли згадує подібне неподобство, адже не вважає себе старою і певна, що ведучі з досвідом, народні улюбленці можуть дати набагато більше, аніж нікому невідомі юні таланти з оманливими личками.

Світлана Білоножко

Коли Віталій Білоножко представив батькам свою наречену, ті були невдоволені несерйозною професією дівчини – артистка. Та коли Світлана влаштувалася дикторкою на телеканал УТ-1, трішки заспокоїлися. Білявка пройшла чималий конкурс і набула важливого досвіду, працюючи в прямих ефірах.

Світлану Білоножко звільнили з телебачення через 40-річний вік

Частенько доводилося читати на камеру абсолютно незнайомий текст, який під час програми непомітно підкладали на стіл. Саме дружина Білоножка у 1991 році зачитала в прямому ефірі Акт проголошення незалежності України. Але в 40-річному віці на ТВ сталася реорганізація, прийшло нове керівництво, і її попросили піти, хоча жінка виглядала ще доволі привабливо і була справжньою професіоналкою.

Оля Горбачова

Були часи, коли глядачі телеканалу “Інтер” недільного ранку прикипали до екранів телевізорів, щоб подивитися новини з життя українського бомонду. Ведуча Ольга Горбачова у “Мелорамі” розповідала, що сталося в співочому батальйоні. Та згодом білявку звільнили з телеканалу.

Ольгу Горбачову звільнили з Інтера за кумівство

Через багато років Оля розповіла про справжню причину такого кроку керівництва. Виявляється, вона віддавала перевагу підопічним свого чоловіка Юрія Нікітіна і брала ексклюзивні інтерв’ю у виконавців продюсера. То й отримала звинувачення у “кумівстві”. Горбачова виправдовувала свої дії тим, що ці співаки ніколи не відмовляли їй у бесіді на камеру.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.