З ким після розлучення Квіткової і Добриніна залишився маленький син: пара з “Холостяка-9” більше не разом

Нещодавно відома українська блогерка та переможниця романтичного шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова в інтерв'ю зізналася, що більше не разом зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. З ким залишився проживати їхній півторарічний син, читайте далі в матеріалі.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін стали єдиною парою, яка після закінчення романтичного шоу “Холостяк” залишилися разом, одружилися та стали батьками. Зі сторони здавалось, що вони ідеальна пара. Саме так вони транслювали свої відносини у соціальних мережах та в інтерв’ю. Втім, насправді їхнє життя не було таким ідеальним, як вони це показували.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін уже не разом
Даша Квіткова і Нікіта Добринін уже не разом

21 січня Даша Квіткова в ексклюзивному інтерв’ю Маші Єфросініній зізналася, що вже декілька тижнів вони з Нікітою не живуть разом і мають намір розлучитися. Наразі Даша вважає, що навряд чи помириться з чоловіком. При цьому дівчина напряму не називає причин розлучення. Зрозуміло лише те, що почуття між подружжям згасли.

Як відомо, у Квіткової та Добриніна є спільний півторарічний син Лев. В інтерв’ю Єфросініній Квіткова розповіла, з ким після розлучення проживає син.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
З ким після розлучення Квіткової і Добриніна залишився маленький син

Так, Даша зізналася, що саме Нікіта виїхав з їхнього спільного будинку, що на Київщині, а вона з сином залишились проживати там. Маленький Лев живе з мамою, проте Нікіта в будь-який момент може бачитись з сином.

Даша зізнається, що вони з Добриніним в першу чергу думають за сина, тож зараз регулярно працюють з психолог, аби вибудувати правильні стосунки після розлучення та не травмувати дитину.

Цікаво, що ще місяць назад Даша Квіткова в інтерв’ю розповідала про щасливий шлюб з чоловіком та говорила про плани народити другу дитину. Наразі прихильники дівчини не впевнені в її щирості ні тоді, ні зараз.

Нікіта Добринін теж не розголошує реальні причини розлучення. Чоловік лише підтвердив той факт, що більше не живе з дружиною.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.