Телефон нагадав Лазарєву про травму на Євробаченні

Співак пошкодив ногу на репетиції.

Російський виконавець Сергій Лазарев був учасником пісенного конкурсу «Євробачення» у 2016 році. Тоді співак виступав із піснею «You’re the only one». Номер Лазарева був насичений складними трюками, які він виконував за допомогою спеціальних декорацій. Під час однієї з репетицій він впав та травмував ногу.

Тоді співак на телефон зробив фото синця.  Нещодавно девайс Сергія видав цей знімок і він вирішив його опублікувати.

«Телефон видав мені спогад чотирирічної давності: Євробачення 2016! Наслідки мого падіння з декорації (зі стіни) на репетиції під час номера напередодні першого півфіналу… Зараз це вже можна викласти», – зазначив співак під фото.

Фото травми

За словами Лазарєва, напередодні фіналу він переживав, аби не впасти під час виступу.

«До речі, з тих пір аж до фіналу, мені щоночі снився сон, що я падаю з декорації під час конкурсу – це був мій страшний сон», – написав артист.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.