Плодовиті на хлопчиків: Катерина Осадча, Даша Мельникова, Христина Решетнік та інші зіркові мами синів

Дізнайтесь, в кого зі знаменитих мам завжди народжуються тільки хлопчики. В цьому цікавому списку є зірки українського і російського шоу-бізнесу.

Катерина Осадча

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катя Осадча народила трьох хлопчиків

Телеведуча Катя Осадча зробила шоумена і свого коханого чоловіка Юрія Горбунова батьком двох синів. У пари в 2017 році народився старший син Іван, а в 2021 році в сім’ї з’явився молодший хлопчик Данило. Також до шлюбу з Горбуновим Осадча стала мамою сина Іллі від колишнього чоловіка Олега Поліщука.

Юрій Горбунов після появи молодшого сина в інтерв’ю зізнавався, що мріє також про доньку. Під час війни зіркова пара натякнула, що розглядає можливість всиновлення, тому можливо, що дівчинка все ж таки з’явиться в сім’ї.

Христина Решетнік

Христина Решетнік мама трьох синів
Христина Решетнік мама трьох синів

Дружина ведучого реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка народила йому трьох хлопчиків. Старшого спадкоємця подружжя назвали Іваном, середній – Дмитро, а молодший – Олександр.

За сімейним життям Григорія і Христини спостерігають багато прихильників, які постійно у них питають, чи планує пара ще дітей. Решетніки зізнаються, що не збираються зупинятись і коли прийде час, вони стануть батьками вчетверте.

Даша Мельникова

У Даші Мельникової два сина
У Даші Мельникової два сина

Зірка серіалу “Татусеві доньки” Даша Мельникова вже мама двох синів Артура і Марка, яких вона практично не показує публіці, але розповідає про їх дорослішання. Актриса розповідала, що старший син дуже трепетно відноситься до молодшого братика.

Мельникова також зізнавалась, що материнство дається їй нелегко, але вона намагається виховати хлопчиків справжніми чоловіками і маминими помічниками.

Яна Рудковська

Яна Рудковська виховує чотирьох синів
Яна Рудковська виховує чотирьох синів

Світська левиця Яна Рудковська є матір’ю чотирьох синів. Двоє старших, Андрій і Микола, народились в першому шлюбі, а молодші, Олександр (Гном Гномич) і Арсеній – в шлюбі з фігуристом Євгеном Плющенком.

Андрій насправді прийомний син Рудковської, а Арсенія народила сурогатна матір.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.