У Катерини Осадчої і Юрія Горбунова різна кількість дітей, але обидва багатодітні: як виглядають нащадки пари

Відоме зіркове подружжя українського шоу-бізнесу Катя Осадча і Юрій Горбунов мають двоє спільних дітей, але це не всі їх нащадки. Читайте про це у нашому матеріалі.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча одружились в 2017 році перед самими пологами телеведучої. Невдовзі у пари народився син Іван. Зіркові батьки дуже довго приховували дитину від камер і тільки перед появою другого сина Іван став з’являтися в Інстаграм-блогах телеведучих.

В 2021 році стало відомо, що Катя Осадча вагітна. В серпні того ж року знаменитість народила ще одного хлопчика Данила. Другого спільного малюка подружжя не ховають та іноді виставляють знімки з дітьми в Мережі.

Півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем
Діти Каті Осадчої і Юрія Горбунова

До того як вийти заміж за Юрія Горбунова Осадча вже була в шлюбі з іншим чоловіком, з яким має також спільного сина. Його звуть Ілля, він вже дорослий хлопець і вчиться в університеті у Сполучених Штатах Америки. Батьком Іллі є перший чоловік Катерини Осадчої Олег Поліщук, політик і бізнесмен. Вони розлучились, коли син був ще малий.

Екатерина Осадчая вместе со старшим сыном Ильей
Старший син Катерини Осадчої

Шоумен до роману з колегою по 1+1 був одружений на танцівниці Людмилі, яка старша на 10 років ніж він. Вони були разом 20 років, але спільних дітей не народилось в шлюбі, однак Людмила мала доньку Ксюшу від іншого чоловіка. Горбунов вдочерив дівчинку, а в 2011 році став дідусем — падчерка народила онучку.

Первая жена Юрия Горбунова
Перша дружина і онучка Юрія Горбунова

Виходить, що Катя Осадча і Юрій Горбунов — обидва багатодітні батьки, але у телеведучої троє рідних синів, а у шоумена своїх дітей тільки двоє.

Нагадаємо, рішення розлучитись з першою дружиною Горбунов прийняв після того як закрутив роман з зіркою програми “Світське життя”. В документах на розлучення причиною вказані “Різні погляди на життя”. Пара розійшлась без скандалів, але Юрій ще довго приховував від публіки стосунки з Осадчою. Вони розкрили своє кохання, коли вагітність Катерини стало неможливо маскувати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.