Надя Дорофєєва “почервоніла” від поцілунку з Володимиром Зеленським: оригінальне привітання з днем народження

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в 2018 році дебютувала як актриса повного метру і зіграла одну з головних ролей. Їй пощастило попрацювати разом з Володимиром Зеленським.

До своєї президентської кар’єри Володимир Зеленський був продюсером, шоуменом, коміком, сценаристом, режисером і актором. Його передостання кіноробота до того як піти в політику — романтична комедія “Я, ти, він, вона” від студії “Квартал 95”. Надя Дорофєєва також грала в цьому фільмі, їй дісталась роль коханої героя Зеленського.

Як молодій парі, їм довелось в кадрі багато цілуватися. В інтерв’ю співачка зізнавалась, що ці сцени були для неї найважчими і їх зйомку витрачалось багато дублів:

Самою непростою в емоційному плані була сцена поцілунків з Володимиром. Повністю відкинути думку про те, що я цілуюсь з кимось іншим крім свого чоловіка, я так і не змогла

, – розповідала Дорофєєва.

Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським
Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським

На той момент вона була заміжня за співаком Володимиром Дантесом, з яким розлучилась в 2022 році і закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним, другом сім’ї.

25 січня Надя приєдналась до багатьох інших українських знаменитостей та привітала Володимира Зеленського із 45-річчям в своєму Інстаграм-блозі:

Саме в такий історичний і надскладний момент для України Володимир Зеленський є нашим президентом. Я не вірю в випадковості. Я вірю в долю. Я вірю в правду. Я вірю в добро. Я вірю в нашого президента. Я пишаюся тим, що знайома з вами. Пишаюсь тим, що знімалася разом в кіно і мала змогу побачити в вас справжню круту людину. Бажаю вам здоров’я. Бажаю нам всім перемоги. А ще бажаю вам, щоб ви нарешті мали змогу відпочити і з’їздити на море, як ви нещодавно сказали у інтерв’ю. Happy birthday, Mr. President

, – написала Дорофєєва та виставила фото Зеленського.

В коментарях співачці пригадали про її поцілунок з президентом:

“А я чекала фото, де ви цілуєтесь”.

Надя сором’язливо посміялась та відповіла: “Мене всі провокують”.

Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським
Наді Дорофєєвій пригадали, як вона цілувалася з Володимиром Зеленським

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.