Педан показав, як виглядає гуртожиток одного з найвідоміших ВНЗ України: радянщина, мотлох і суцільний бруд

Відомий український телеведучий спантеличив шанувальників кадрами з гуртожитку одного з найпрестижніших університетів країни. Олександр Педан висловив сподівання на те, що скоро ситуація зміниться

Олександр Педан, відомий український телеведучий, подорожує Україною з програмою “УніверCheck 2. Професії”. У рамках цього проєкту знаменитість показує українським студентам, що для здобуття якісної освіти не обов’язково одразу після школи вирушати за кордон.

Разом з популяризацією рідних університетів Олександр Педан демонструє як позитивні, так і негативні сторони освітніх закладів. Програму Педан веде разом зі своєю донькою Валерією, яка, до слова, нещодавно стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові.

Головний корпус Чернівецького національного університету
Головний корпус Чернівецького національного університету

Нещодавно разом зі своєю командою український ведучий вирушив до міста Чернівці. У цьому місті розташований один з найстаріших класичних університетів України, який 2011 року було внесено до переліку Світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Архітектурна краса та помпезність до 24 лютого щорічно приваблювала в Україну щонайменше кілька десятків тисяч туристів.

Педан у гуртожитку ЧНУ

Український телеведучий зізнався, що вони з командою отримали дуже багато повідомлень, в яких глядачі просили їх відвідати Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Олександр Педан зазначив, що головний навчальний корпус приємно здивував їх та після відвідування університету в них залишились виключно позитивні емоції. Проте, реальним станом гуртожитків ведучий був прикро здивований.

Олександр Педан з донькою біля навчального корпусу ЧНУ
Олександр Педан з донькою біля навчального корпусу ЧНУ

Відомий український телеведучий прокоментував стан гуртожитку від Чернівецького університету. Знаменитість зазначив, що найпоширеніша скарга студентів стосується розташування гуртожитку. Студенти зазначили, що до навчального корпусу з місця проживання прямують 45 хвилин пішки.

Фото з гуртожитків ЧНУ
Фото з гуртожитків ЧНУ

Проте, зазначив Педан, для нього це не є найбільшою проблемою, оскільки в гуртожитку він побачив набагато більші неприємності. Так, за словами ведучого, хоча там і зроблений мінімальний косметичний ремонт, у коридорах гуртожитку дуже багато мотлоху та бруду. Крім естетичної шкоди, таке засмічення гуртожитських коридорів заборонено пожежною безпекою.

Так виглядає гуртожиток Чернівецького університету
Так виглядає гуртожиток Чернівецького університету

У коридорах також не було світла. І це ми знімали до блекауту. Хоча ціна, звичайно, більш ніж демократична – 3500 гривень за семестр

– зазначив Педан.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.