На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль: здобуває освіту за кордоном, щоб повернутися в Україну зі знаннями

Відома українська співачка Тіна Кароль виховує 14-річного сина Веніаміна Огіра від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром. Хлопець вчиться за кордоном.

Тіна Кароль залишилась сама з маленьким сином в 2013 році, коли її коханий чоловік Євген Огір помер від онкологічного захворювання. Вені тоді було 4 роки, а вже коли настав час іти в школу, співачка відправила дитину на навчання в зовсім іншу країну і навіть не поїхала з ним.

Веніамін став учнем елітної Repton Preparatory School у Великобританії. Там є можливість жити в гуртожитку, але Тіна влаштувала сина в родину з України, яка туди емігрувала, щоб Веня був в рідному оточенні і виховувався в українській культурі.

Тіна Кароль зі своїм сином Веніаміном
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Хлопчик радує зіркову маму успіхами і гарними відмітками, крім навчання у нього багато інших захоплень. Він танцює гопак, грає на барабанах і фортепіано, займається фехтуванням, дзюдо.

Коли почалась повномасштабна війна, Веніамін став волонтером і на кишенькові збереження купив солодощі і на вокзалі у Варшаві зустрічав сім’ї українських біженців та пригощав їх дітей, щоб хоч трохи зарадити їхньому горю.

В інтерв’ю Тіна розповідала, що в перший день російського вторгнення серйозно поговорила з сином, сказала йому, що буде дуже зайнята і що він має бути чоловіком:

Я йому сказала, що почалася війна, але ти дорослий, ти маєш зібратися і твоє головне завдання як молодого солдата добре вчитися, щоб твої знання потім знадобилися

, – сказала Кароль в ТСН.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Співачка бачить своє майбутнє і майбутнє сина тільки в Україні, але яку професію він збирається опанувати поки не відомо. Шанувальники зірки припускають, що з шоу-бізнесом хлопець зв’язуватись не буде, тому що він дуже скромний і не особливо любить публічну увагу, хоч і обидва його батьків з цієї сфери.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.