Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку від іншого чоловіка: екс-коханий Лорак прийняв її як рідну

У Мурата Налчаджиоглу, турецького бізнесмена, який раніше був чоловіком української співачки Ані Лорак, з'явилась нова сім'я. Він прийняв наречену з дитиною.

Турецький красень Мурат Налчаджиоглу після розлучення із співачкою Ані Лорак готується одружитися в другий раз. Він закохався в молоду майстриню макіяжу Лілію, яка може похвалитись ідеальною зовнішністю і модельною фігурою. У дівчини є дитина від іншого чоловіка, але турок не злякався відповідальності і все одно запропонував коханій стати його дружиною.

Зараз Лілія — наречена Мурата Налчаджиоглу. Чоловік давно познайомив з обраницею свою дочку від шлюбу з Ані Лорак і також сам познайомився з дочкою коханої. У неї підростає дівчинка Олександра, яка дуже схожа на маму — мініатюрна, з довгим темним волоссям і гарними очима.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім'єю
Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім’єю

Закохана пара живе в Києві, часто буває в Туреччині. Лілія допомагає бізнесмену рекламувати продукцію його косметичної компанії та знімається в жартівливих роликах для Мережі.

В своєму Інстаграм-блозі Лілія виставила фото із спадкоємицею під час подорожі в Барселоні. Вони відправились подорожувати на зимових канікулах разом з Муратом і Софією як справжня велика сім’я та побували в Швейцарії, у Франції і в Іспанії.

Під знімком нареченої Налчаджиоглу з дочкою користувачі Мережі пишуть, що дівчинка її повна копія:

  • “Схожа на тебе!”;
  • “Мамина копія”;
  • “Гарні”;
  • “Такі красуньки”;
  • “Очі і посмішка однозначно мамині”.

Нагадаємо, після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу деякий час зустрічався з моделлю Яною Беляєвою, з якою був спійманий папараці за подружньою зрадою, а пізніше познайомився з Лілією. Співачка довго не коментувала розірвання шлюбу з турком, який став для неї болісним.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.