Тато – голлівудський актор, мама – модель: колишня Узелкова Марина Боржемська вперше показала своїх батьків

Українська фітнес-тренерка й колишня дружина відомого боксера Марина Боржемська вперше показала своїх батьків. Зіркові мама й тато виявились дуже відомими людьми

Відома українська фітнес-тренерка дуже любить свою родину. Зробити такий висновок можна з кількості дописів і фотографій в особистому блозі Марини Боржемської, присвячених рідним. На своїй сторінці зірка постійно публікує сімейні кадри з сином Робертом і донькою Олівією. Крім того, відомо, що в Боржемьскої також є сестра, про яку фітнес-тренерка також дуже турбується.

Знаменитість приділяє особливу увагу найважливішим людям у своєму житті, а нещодавно зірка й взагалі вирішила показати шанувальникам, як зустрілась зі своїми батьками. Боржемська вперше показала маму й тата в Інстаграмі.

Батьки Боржемської

На особистій сторінці фітнес-тренерки в соціальній мережі днями з’явились фотографії, на яких зображені її батьки. На першому опублікованому кадрі Марина Боржемська позує зі своєю мамою, а на другому фото можна побачити й зіркового тата. Родина виглядає дуже щасливою бути разом.

Марина Боржемська зі своєю мамою
Марина Боржемська зі своєю мамою

Зірка також показала, як виглядають її батьки разом – неймовірно красива пара нагадує голлівудських зірок. Словом, саме про це шанувальники поспішили зазначити у коментарях до публікації. Тато Марини Боржемської – буквально копія голлівудського актора Роберта Де Ніро. А ось мама знаменитості настільки красива та вишукана, що легко могла б стати всесвітньо відомою моделлю.

Батьки Марини Боржемьскої
Батьки Марини Боржемьскої

Крім того, декому з підписників Марини Боржемської здалось, що старший син фітнес-тренерки Роберт схожий на свою бабусю. Сама знаменитість однаково схожа і на тата, і на маму. Раніше Боржемська вже показувала фото зі своїми дітьми, продивившись які, можна з’ясувати, що син й дійсно схожий на бабусю.

Діти Марини Боржемської
Діти Марини Боржемської

Нагадаємо, що одна з найвідоміших фітнес-тренерок країни народилась і виросла в місті Вінниця. Там знаменитість ходила до школи, а потім вступила до вищого навчального закладу. У Вінницькому державному педагогічному університеті Боржемська здобула освіту на факультеті музики й факультеті народознавства.

Спортивну кар’єру знаменитість почала після одруження з Узелковим. Тоді вона була менеджером свого чоловіка, а пізніше, коли той завершив кар’єру боксера, стала реалізовувати себе як фітнес-тренера.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.