Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення готова щось змінити: “Обійняти, зізнатись”

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк не приховує, що важко переживає розлучення. Дівчина ділиться своїми переживаннями у власному Інстаграм-блозі.

Про розлучення відомого українського телеведучого Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною Горняк стало відомо влітку 2022 року. Екс-подружжя не дали жодних коментарів, щодо причин розставання, але сам факт розлучення не приховують.

Втім, в Мережі вже давно здогадалися, чому Остапчук і Горняк розлучились. Так, фоловери вважають, що шоумен зрадив своїй дружині з 22-річною красунею. Справа в тому, що відразу після розлучення стало відомо, що Остапчук проживає з 22-річною журналісткою із Києва Катериною Полтавською. Прихильники вважають, що Володимир не зміг би так швидко знайти заміну екс-дружині, якби не мав її на момент розлучення.

Христина Горняк показала фото з курорту
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення готова щось змінити

Якщо Остапчук вже щасливий в нових стосунках, то Христина Горняк важко переживає розлучення. Дівчина хоть і не коментує стосунки з Остапчуком в своєму Інстаграм-блозі, але зізнається, що зараз проживає складний період в своєму житті. Все ж Христина намагається жити далі: дівчина багато подорожує, відпочиває, працює і просто старається насолоджуватися життям.

Нещодавно Горняк опублікувала новий допис у своєму Інстаграм-блозі, де відзначила, що дякує за кожен прожитий день.

Завжди собі нагадую це зранку, що поки я жива, то завжди є можливість щось змінити:

почати, прожити, виправити, подзвонити, обійняти, зізнатись, ризикнути, купити омріяне, щось завершити, та ще купу усього усього…

Тож з подякою за ще один день, йду його проживати ! І вам бажаю гарного дня, та головне – мирного!!

, – написала Христина.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Горняк дуже гарно виглядає і похвалили дівчину за те, що вона не падає духом.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?