Онучка Софії Ротару показала шикарний вигляд з вікна своєї квартири в Нью-Йорку: вікна з підлоги до стелі

Зіркова онучка легендарної української співачки Софії Ротару показала неймовірний вигляд зі свого вікна в квартирі в Нью-Йорку. Євдокименко надихнулась зайнятись йогою на тлі такого приголомшливого виду

Відома українська естрадна співачка Софія Ротару разом з покійним чоловіком виховала сина Руслана, який подарував знаменитості двох онуків – Софію та Анатолія. 22-річна онучка зірки української естради нині мешкає та будує свою модельну кар’єру в Нью-Йорку.

Софія Євдокименко ще задовго до початку повномасштабної війни переїхала жити до США. Там дівчина здобуває освіту та займається своєю професійною діяльністю. Нещодавно в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм зіркова онучка показала, як виглядають американські апартаменти, в яких вона живе.

Онучка Софії Ротару Євдокименко показала, як виглядає її квартира в Нью-Йорку
Онучка Софії Ротару Євдокименко показала, як виглядає її квартира в Нью-Йорку

На опублікованих в Інстаграмі фотографіях Софія Євдокименко продемонструвала свої ранкові ритуали. На кадрах зіркова онучка займається йогою, а на тлі в панорамному вікні підписники Софії могли побачити шикарний вигляд на нью-йоркські хмарочоси.

Софія Євдокименко, онучка Ротару, показала свої апартаменти в Нью-Йорку
Софія Євдокименко, онучка Ротару, показала свої апартаменти в Нью-Йорку

Втім, увагу звернути можна не лише на неймовірний вигляд з квартири Євдокименко, а й на вишуканий дизайн її модерної квартири. Схоже, що онучка Софії Ротару має добрий смак і гарне почуття стилю, оскільки вдале поєднання кольорів і дрібних деталей роблять інтер’єр комфортним і затишним.

Так, наприклад, темний ламінат у поєднанні з пухнастим килимком і кімнатними рослинами створюють ідеальний тандем, а висока підставка під книгу, що також потрапила в кадр, демонструє, що в цій квартирі живе справжній митець.

Як виглядає квартира онучки Софії Ротару
Як виглядає квартира онучки Софії Ротару

Нагадаємо, що Софія Євдокименко народилась 2001 року в родині відомих музичних продюсерів, а все дитинство зіркову доньку виховували не лише батьки, а й легендарна бабуся – Ротару. З юних років Соня займалася хореографією та естрадними танцями, а також ходила на уроки вокалу та до школи верхової їзди.

Тато дівчинки, Руслан Євдокименко, та мати, Світлана, були на 100% впевнені, що доньці уготоване життя зірки. Соня Євдокименко й дійсно обрала зірковий шлях і почала розвиватись як модель.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.