Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо: “Зіп’єшся”

16-річна донька Олі Полякової Маша наразі живе окремо від батьків. Дівчина насолоджується студентським життям у Лондоні, де навчається музиці у вищому навчальному закладі.

У минулому році старша донька Олі Полякової Маша закінчила школу та вступила в університет у Лондоні, де вивчає музику. 16-річна дівчина дуже швидко освоїлася за кордоном. Сама Полякова в інтерв’ю зізнається, що донька телефонує їй лише, коли їй потрібні гроші. Це артистку не засмучує, адже вона вважає, що це означає лише те, що у її доньки все добре.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

Своє студентське життя Маша Полякова показує у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина показує моменти з навчання в університеті, свій побут в гуртожитку, а також те, як вона відпочиває.

Так, нещодавно дівчина опублікувала фото, де вона позує з хлопцем, тримаючи в руках коктейль. Судячи з усього, хлопець на фото – бойфренд 16-річної Маші.

Маша Полякова показала особисту переписку з матір'ю-співачкою, від якої живе окремо
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

На знімок з алкоголем відреагувала і зіркова мама дівчини.

Вона написала в особисті повідомлення доньки:

Годі бухати, зіп’єшся.

Це повідомлення Маша Полякова вирішила оприлюднити в своїх Інстаграм-сторіс.

Маша Полякова показала особисту переписку з матір'ю-співачкою, від якої живе окремо
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

Варто відзначити, що між Олею Поляковою та її донькою Машею завжди були дружні стосунки. Крім того, співачка завжди заступається за свою доньку у Мережі і виправдовує її ненайкращу поведінку.

А ось 16-річна Маша може дозволити собі в Мережі багато що і не боїться нашкодити репутації зіркової мами. Так, дівчина часто публікує недитячі знімки у своєму Інстаграм-блозі. Так, в Інстаграмі дівчини можна знайти безліч фото у купальнику, а також знімки, де вона цілується з бойфрендом. Крім того, Маша являється солісткою гурту і співає пісні, які повністю складаються з ненормативної лексики.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.