Вагітна Світлана Тарабарова розсекретила стать майбутньої дитини: зворушливе відео з гендер-паті

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка зараз перебуває на останніх місяцях вагітності, нарешті розсекретила стать своєї майбутньої дитини.

На початку листопада 2022 року відома українська співачка Світлана Тарабарова приголомшила публіку новиною про вагітність. Артистка вже являється матір’ю двох дітей і носить під серцем ще одне маля.

Зараз співачка перебуває на останніх місяціх вагітності і лише нещодавно Світлана вирішила розсекретити стать майбутньої дитини. Тарабарова влаштувала гендер-паті разом з чоловіком та дітьми. Вони відкрили велику коробку, в якій були кульки, які і мали вказати на стать дитини. Якщо кульку сині, то буде хлопчик, а якщо рожеві – дівчинка.

Відео з гендер-паті артистка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі. Так, у ролику Світлана разом з чоловіком відкрили коробку і з неї вилетіли рожеві кульки, що означає, що в подружжя народиться дівчинка. Дивлячись на реакцію Світлани та її чоловіка, вони дуже зраділи, що у них буде ще одна донька.

У коментарях користувачі Мережі відразу почали вітати батьків. До привітань долучилися й зіркові колеги Тарабарової: Тоня Матвієнко, Анатолій Анатоліч та співачка Мамаріка.

нагадаємо, в недавньому інтерв’ю Григорію Решетніку Світлана Тарабарова зізналася, що її третя вагітність була не запланованою. За словами артистки, вони з чоловіком хотіли третю дитину, але не в такий час, коли за вікном війна. Новина про вагітність стала потрясінням як для співачки, так і для її чоловіка, а батьки Світлани взагалі спочатку не зраділи новині про майбутнє поповнення.

Батьки Тарабарової проживають у Херсоні і про вагітність доньки дізналися, коли знаходилися в окупації. Дівчина пригадує, що мама її почала сварити за безвідповідальність та навіть довела її до сліз. Втім, пізніше батьки співачки заспокоїлись і вибачились за свою реакцію перед донькою.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.