Чим займається і де працює Арестович після відставки: озвучує книги, веде блог та знімається для YouTube

Нещодавно радник Офісу президента Олексій Арестович подав у відставку. Чим після звільнення з державної посади займається експолітик і громадський діяч?

17 січня відомий український громадський та політичний діяч опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фото заяви про відставку. Олексій Арестович додав, що таким чином він хотів продемонструвати приклад цивілізованої поведінки – “зробив помилку, то будь готовим нести відповідальність”.

Олексій Арестович подав у відставку
Олексій Арестович подав у відставку

Наступного дня у прямому ефірі “Фейгін Live” знаменитість зізнався, що не сильно засмучується через звільнення з Офісу президента, оскільки тепер у нього є набагато більше часу для улюбленої справи – психології.

Олексій Арестович зізнався, що з моменту відставки він планує приділяти набагато більше уваги тому, чого, за словами громадського діяча, потребують багато українців – інформаційно-психологічною підтримкою. Сказано – зроблено, з 17 січня, дня звільнення, Арестович сконцентрувався на особистому блозі в Інстаграмі, де активно публікує різноманітні відео на психологічні та військово-політичні теми.

Стрічка Інстаграму Олексія Арестовича
Стрічка Інстаграму Олексія Арестовича

Крім того, зізнався політик і громадський діяч, він продовжить зніматись для YouTube-шоу до тих пір, поки ефіри дивитиметься принаймні одна людина.

Зараз у мене можливість зайнятися улюбленою справою… підтримкою людей, за яких я вболіваю особисто душею, які потребують моєї підтримки… тобто, я просто повертаюся до улюбленої справи

– прокоментував Арестович.

Олексій Арестович бере участь в ефірах шоу з Фейгіним
Олексій Арестович бере участь в ефірах шоу з Фейгіним

Крім того, нещодавно стало відомо, що Олексій Арестович озвучив книгу. В особистому блозі відомого українського громадського діяча з’явився допис з кадрами зі студії звукозапису, а в описі знаменитість повідомив, що скоро всі охочі зможуть послухати твір “Місячна веселка” Сергія Павлова, озвучений Арестовичем.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.