73-річна Алла Пугачова показала дочку від сурогатної матері: краса дівчинки вразила публіку (ФОТО)

Російська Примадонна Алла Пугачова має дітей від сурогатної матері. Подарувати їй і гумористу Максиму Галкіну щастя стати батьками змогла інша жінка.

Відома російська співачка Алла Пугачова на початку своєї кар’єри народила дочку Христину Орбакайте, яка пішла по її стопах і також стала артисткою. З її батьком Примадонна розлучилась, а потім вийшла заміж за Філіпа Кіркорова. В цьому шлюбі дітей на світ не з’явилось.

Наступним ще більш молодшим чоловіком Алли Пугачової став гуморист Максим Галкін. Іронія долі така, що саме Кіркоров познайомив дружину з ним. Публіка дуже обговорювала і засуджувала зіркову пару через те, що у них велика різниця в віці, яка становить майже 30 років. Не зважаючи на критику, Галкін і Пугачова чхати хотіли на хейт і вже багато років вони щасливі разом.

Як виглядають діти Пугачової і Галкіна
Як виглядають діти Пугачової і Галкіна

В 2013 у Алли Борисівни і Максима народились діти, близнята Ліза і Гаррі. Як виявилось, їх народила сурогатна матір, але в інтерв’ю Примадонна заявляла, що її організм дозволяв їй самій народити, однак через небезпеку виношування вагітності в такому віці лікарі не дали їй це зробити. Тому артистка знайшла спосіб зробити коханого чоловіка батьком, ще в молодості вона зберегла свої яйцеклітини, які стали матеріалом для зачаття. Біологічно мама і тато Лізи та Гаррі — це Алла і Максим.

В Інстаграм-блозі Галкін нещодавно поділився фото своїх чарівних дівчат. На знімку Алла Пугачова в тотал-блек луці і з розпущеним волоссям позувала, обійнявши Лізу в модній шкільній формі. Краса спадкоємиці Примадонни приголомшила користувачів Мережі. Вони відмітили, що дівчинка росте дуже гарною і схожа на справжню принцесу.

73-річна Алла Пугачова показала дочку від сурогатної матері

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова більше не живуть в росії. Зіркова пара не підтримує путінський режим і його наслідки для України, тому вони всією сім’єю переїхали в Ізраїль.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.