Олена Кравець пішла з 1+1, Лілія Ребрик – з каналу “Україна”, а Фреймут – з Нового: перебралися на інші канали

Популярні українські телеведучі вже досягли такого рівня і статусу, що можуть самостійно обирати, на якому каналі працювати. Продюсери за ними ганяються.

На українському телебаченні виходить багато розважальних шоу. Найбільша їх кількість сконцентрована на каналах 1+1, Новому каналі, СТБ, каналі “Україна”.

Олена Кравець пішла з 1+1

Олена Кравець пішла з 1+1
Олена Кравець пішла з 1+1

Зірка шоу “Вечірній квартал” Олена Кравець регулярно з’являлась а ефірах 1+1. Крім гумористичного проекту вона вела програму “Твій день”, але все змінила війна. В інтерв’ю Кравець зізнавалась, що їй зараз дуже важко шуткувати, весь цей стрес відбивається на її здоров’ї і вона буквально себе втрачає. Через це Олена вирішила призупинити гумористичну діяльність і втілити в життя свою велику мрію — авторський проект.

Кравець запустила шоу “Вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “Дом”, в якому по душах спілкується із зірковими гостями про те, що їх хвилює найбільше.

Ольга Фреймут пішла з Нового каналу

Ольга Фреймут пішла з Нового каналу
Ольга Фреймут пішла з Нового каналу

Телеведуча Ольга Фреймут прославилась завдяки таким проектам Нового каналу, як “Підйом”, “Кабріоліто”, “Хто зверху?” і звичайно “Ревізор”. Не дивлячись на це, Оля в 2013 році змінила місце роботи і перейшла на канал-конкурент 1+1 та випустила там авторську програму “Інспектор Фреймут”, яку глядачі часто порівнювали з “Ревізором”. Зараз ведуча не працює на телебаченні, тому що через війну виїхала за кордон.

Лілія Ребрик пішла з каналу “Україна”

Лілія Ребрик пішла з каналу Україна
Лілія Ребрик пішла з каналу Україна

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик не за власним бажанням пішла з каналу “Україна”. 22 липня 2022 року телеканал закрили, разом з ним припинилися зйомки ранкового шоу “Ранок з Україною”, в якому Лілія багато років працювала і вважала це місце дуже рідним.

Новим місцем роботи Ребрик став канал “Дом” і інше ранкове шоу “Ранок Вдома”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.