facebook

На кого вчиться єдина донька Ігоря Кондратюка: здобуває топову освіту за кордоном, як і син Каті Осадчої

Український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк про своє особисте життя майже нічого не розповідає. Відомо, що чоловік одружений та має троє дітей.

Ігор Кондратюк – відомий український продюсер, шоумен та телеведучий. Публіка знає його, як досить суворого суддю шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”, а також гострого на слівце продюсера. Чого тільки вартий його конфлікт зі співаком Віталієм Козловським, який публіка обговорює вже багато років. Втім, варто зауважити, що в сімейні скандали Кондратюк ніколи не потрапляв. Здається, у нього зразкова родина.

Ігор Кондратюк вже багато років щасливий у шлюбі з дружиною Олександрою, яка подарувала йому троє дітей: двох синів та доньку. Сини продюсера вже давно дорослі, вони проживають у Києві. Наймолодшій дочці Кондратюка Поліні зараз 19 років. Ігор дуже пишається своєю донькою.

Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей
Ігор Кондратюк з синами та донькою

Відомо, що Поліна закінчила школу з золотою медаллю і завжди була однією з найактивніших учениць. Зараз дівчина являється студенткою другого курсу престижного університету в США. Незважаючи на те, що її батько продюсер і вона могла б легко потрапити в шоу-бізнес, Поліна обрала для себе зовсім інший шлях. Дівчина навчається на інженера космічних систем.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його вже доросла донька
Як виглядає донька Кондратюка

В одному з недавніх інтерв’ю Кондратюк зізнався, що вибір доньки став справжньою несподіванкою для всієї сім’ї, але батьки її підтримали. Ігор запевняє, донька навчається відмінно.

Варто відзначити, що багато українських знаменитостей відправляють своїх дітей навчатися за кордон. Наприклад, старший син Каті Осадчої Ілля являється студентом другого курсу престижного університету в США, де вивчає програмування, а ось донька Олі Полякової Маша навчається в музичному університеті у Лондоні. Втім, є і ті знаменитості, чиї діти надали перевагу українським ВУЗам. Так, донька ведучого Олександра Педана вивчає соціологію у Львівському університеті, донька Президента України Олександра теж обрала навчання в Україні.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.