Аллі Пугачовій не пощастило з зятями доньки Орбакайте: одного зловила на гарячому, інший розпускав кулаки

Аллі Пугачовій ніколи було займатися вихованням старшої доньки Христини. От і отримала халепу, щойно дівчина досягла підліткового віку. Щось подібне Примадонні доведеться пережити ще раз, коли підросте Ліза. А поки що згадаємо, як А.Б. боролася з зятями.

Володимир Пресняков

Христині Орбакайте було зовсім небагато років, коли вона закохалася у Преснякова-молодшого. Молодик тоді косив під Майкла Джексона і був мрією всіх дівчаток. От Христя й не витримала. Володя запросив фанатку поїхати з ним на гастролі, і юнка погодилася, забувши спитатися дозволу у суворої матусі.

Алла Пугачова з колишнім зятем Володимиром Пресняковим

Алла Борисівна наздогнала потяг на автівці і хотіла забрати блудну доньку, але Пресняков не дозволив. Згодом Пугачова застала закоханих у ліжку, хоча Христині до повноліття було, ой, як далеко. Знаменитість порадилася з батьками Володимира, і гуртом вирішили не розбивати щастя дітей. Згодом Примадонна полюбила обранця доньки і навіть після розлучення дітей називала його “мій любимий зять Володька”.

Руслан Байсаров

Чимало неприємних хвилин довелося пережити Аллі Пугачовій у борні з другим зятем. Попервах жінка всіляко допомагала Руслану пробитися в московських колах, знайомлячи з потрібними людьми, та коли дізналася, що зятьок регулярно лупцює Христину, ще й носа їй зламав, вирішила добитися розлучення.

Алла Пугачова з колишнім зятем Русланом Байсаровим й онуком Дені

У відповідь Байсаров викрав сина Дені і відвіз хлопчика у Чечню до своєї сестри. Співачці довелося довго судитися за онука, підключаючи навіть президента республіки.

Михайло Зємцов

Американський чоловік припав до вподоби дружині Максима Галкіна з першої зустрічі. Чоловік був гарно вихований, спокійний і видався А.Б. надійною опорою для Христі.

Алла Пугачова з чоловіком Максимом, донькою Христиною і зятем Михайлом

А коли пара подарувала Пугачовій ще й онучку Клаву, то жінка зітхнула з полегшенням – врешті вона була спокійна за доньку, і Орбакайте більше не потребує її втручання і допомоги.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.