Дмитро Дікусар завжди закохувався у своїх партнерок по “Танцях з зірками”: з Білик і Шоптенко навіть одружився

Видатний хореограф Григорій Чапкіс вважав Дмитра Дікусара кращим на паркеті в "Танцях з зірками". І хоча журі жодног разу не надало можливості Дімі потримати кубок переможця в руках, зате натішився в обіймах зіркових партнерок блондин доволі.

Ірина Білик

Шлюб Білик із Дікусаром виявився несправжнім

У другому сезоні талант-шоу Дікусар вийшов на заміну хореографа Ірини Білик, і між ними закрутився роман, попри різницю у віці. Прихильники співачки слідкували за кожним повідомленням у пресі про цю пару. Всі щиро раділи, коли Іра з Дімою побралися 2007 року, взявши участь у шлюбній церемонії в Ріо-де-Жанейро. Щоправда, до київського рацсу закохані так і не знайшли часу дістатися, щоб оформити стосунки офіційно. А згодом розсталися.

Олена Шоптенко

З Шоптенко Дікусар й одружився, й обвінчався

З Оленою у “Танцях з зірками” у Дмитра були складні стосунки, адже вони були конкурентами на паркеті. Та якось непомітно ця ворожнеча переросла в закоханість. Вони разом працювали над танцювальним шоу в Грузії, де і обвінчалися, а по поверненні до Києва розписалися. Те, що Шоптенко вирішила розлучитися, стало для Дікусара справжньою несподіванкою. Він довго перебував у депресивному стані і цілий рік не дивився у бік дівчат.

Вікторія Булітко

Коли Дмитру дісталася в партнерки актриса з “Дизель-шоу”, всі відразу заговорили про роман між хореографом і гумористкою. Діма намагався пояснити, що він любить Віку як людину. Але у неї є наречений, і він не збирається ставати третім зайвим. Та це не допомогло – допоки тривав проєкт, розмови про паркетний роман не вщухали.

Слава Камінська

Співачка недовго брала участь у “Танцях з зірками”, але цього виявилося достатньо, щоб посіяти в душах глядачів підозру про романтичні стосунки з Дікусаром. Подейкують, що вони й досі спілкуються. А Камінська ще й підливає олії у багаття, викладаючи в Інстаграм відео з прозорими натяками на близькість.

Ольга Харлан

Продовжує танцівник спілкування і з олімпійською чемпіонкою. З Ольгою їм вдалося дістатися до 2 місця в шоу. Вони настільки здружилися, що тепер, коли Дікусар служить у ЗСУ, час від часу обмінюються СМСками.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.