Любов Успенська тяжко переживає зраду доньки: дівчина звинуватила матір у фізичному насильстві

У лютому 2020 року дочка Успенської Тетяна у відвертому інтерв'ю розповіла, що мати піднімала на неї руку і навіть душила. Після цього дівчинка поїхала жити до батька, а легендарна співачка впала у важку депресію.

Співачка Любов Успенська — одна із найвідоміших виконавиць жанру шансон.

У лютому 2020 року артистка виявилася в центрі скандалу, ініціатором якого стала її єдина донька Тетяна Плаксина. Дівчина народилася у четвертому шлюбі співачки з бізнесменом Олександром Плаксіним, який зараз проживає у Штатах.

31-річна спадкоємиця знаменитої шансоньє дала ряд інтерв’ю, в яких відверто розповіла про свої стосунки з матір’ю. За словами Тетяни, Успенська вдавалася до фізичного насильства в процесі виховання.

“Мама замикала двері на ключ і починала мене душити”, — зізналася дівчина. Відомо, що після того, як Плаксина вивернула всю брудну білизну сім’ї на публіку, вона поїхала жити до батька в Америку.

Любовь Успенская и дочь Таня
Любов Успенська і дочка Таня

Через три місяці після конфлікту, сама Успенська так і не прокоментувала ситуацію. За словами її подруги, Любов зараз перебуває у важкій депресії і намагається пережити зраду доньки.

“Люба зараз в жалобі. Вона ніяк не може оговтатися від трагедії з донькою. Таня для неї завжди була всім. Вона не знає, як далі їй бути”, — зізналася подруга Любові Успенської.

Як відомо, після заяви Тетяни біля будинку королеви шансону регулярно чергувала карета швидкої допомоги, оскільки жінка перебувала у вкрай нестабільному стані.

Зараз Успенська перебуває у себе в заміському будинку. Вона зізналася, що вона морально виснажена і почуває себе погано.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.