Лозовицька після розриву з Топольським зацікавлена у стосунках з дуже відомим ведучим: “З романтичного боку”

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька після розставання з Алексом Топольським замислилась над романтичними стосунками з відомим українським телеведучим

Українська модель, учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті-шоу про кохання Катерина Лозовицька нещодавно дала інтерв’ю для українського видання. Знаменитість висловилась й про те, чи захотіла б піти на Холостяк-13, якби головним героєм проєкту став український ведучий і блогер Олексій Дурнєв.

Нагадаємо, що раніше чоловік зізнавався, що йому насправді пропонували участь в українському реаліті-шоу, проте він відмовився. Причиною знаменитість назвав занадто малий гонорар, у чотири рази менший, ніж та сума, яка б його задовольнила. Втім, журналісти спитали в Лозовицької, чи поборолася б вона за серце Дурнєва, якби він таки став Холостяком.

Катерина Лозовицька висловилась про ймовірні стосунки з Дурнєвим
Катерина Лозовицька висловилась про ймовірні стосунки з Дурнєвим

Лозовицька про стосунки з Дурнєвим

На це запитання дівчина відповіла з захопленням, оскільки вважає відомого українського блогера та ведучого вдалою кандидатурою на нового головного героя реаліті-шоу. Дівчина зазначила, що з одного боку Олексій Дурнєв додав би веселощів проєкту, а з іншого – було б цікаво розкрити особистість знаменитості не лише в розважальному, а й у більш серйозному ключі.

Катерина Лозовицька зауважила, що їй дуже сподобалась ідея запросити Олексія Дурнєва на роль головного холостяка України. Схоже, дівчина б хотіла поборотись за серце ведучого.

Мені ця ідея дуже подобалася, адже, по-перше, було б дуже весело, а по-друге, було б цікаво розкрити Льошу з серйознішого та романтичного боку

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Олексій Дурнєв міг стати головним героєм реаліті Холостяк
Олексій Дурнєв міг стати головним героєм реаліті Холостяк

Разом з тим, повідомила переможниця Холостяка-12, вона має власну думку стосовно ідеального кандидата на роль Холостяка у новому сезоні. За словами дівчини, це повинен бути військовий чоловік.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.