Вікторія Булітко та Євген Сморигін – найкрасивіша пара “Дизель Шоу”: 13 років разом і повна ідилія

Відомі українські гумористи та актори цього року святкують 13 років разом. Знаменитостей можна назвати чи не найідеальнішою парою "Дизель Шоу", адже їхні стосунки відрізняються особливою гармонією

Одні з найвідоміших акторів телепроєкту “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін мають міцні дружні стосунки вже 13 років. Знаменитості були знайомі й до початку спільної професійної діяльності на одній сцені, проте особливо щирою їхня дружба стала лише після того, як вони познайомились в команді “Дизель Студіо”.

В одному з інтерв’ю актори розповідали про те, що їхній професійний союз “народився” далекого 2010 року. Тоді, за спогадами артистів, у команду “Дизель Шоу” шукали нову актрису. Євген Сморигін вже тоді зрозумів, що кращої за Вікторію Булітко кандидатури на цю роль не буде. Саме так він і сказав продюсерам проєкту.

Євген Сморигін і Вікторія Булітко знайомі понад 13 років
Євген Сморигін і Вікторія Булітко знайомі понад 13 років

До думки Євгена Сморигіна, який тоді вже зробив собі добру репутацію, продюсери шоу дослухались. Пізніше Булітко запросили на співбесіду й так почався її яскравий шлях на сцені “Дизель Шоу”. Найчастіше знаменитість можна побачити в парі з її добрим другом Сморигіним. Знаменитості ніколи не приховували, що їм дуже легко працювати разом.

Євген Сморигін і взагалі колись заявляв, що він не уявляє актриси, з якою йому було в комфортніше виступати в парі. Варто зазначити, що така сценічна сумісність помітна телеглядачам неозброєним оком. Виступи та номери українських гумористів завжди відрізняються особливою харизмою, адже Булітко й Сморигін вкладають у них душу.

Вікторія Булітко виступає в парі з Євгеном Сморигіним
Вікторія Булітко виступає в парі з Євгеном Сморигіним

Хоча багато шанувальників часто підозрювали артистів в дещо ближчих, ніж просто дружні, стосунках, насправді зірок не пов’язує романтика. Так, наприклад, Євген Сморигін вже довго перебуває в шлюбі з коханою дружиною Лідією та виховує разом з нею трьох дітей.

Про особисте життя Вікторії Булітко відомо менше, проте раніше знаменитість зізнавалась, що її серце зайняте загадковим чоловіком. Розкривати особистість коханого актриса й гумористка поки що не спішить. Можна припустити, що зірка “Дизель Шоу” живе за гаслом “Щастя любить тишу”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.