Кацурін і Дорофєєва, Дантес і Кацуріна: чи планують весілля учасники любовного чотирикутника?

Після розлучення українські співаки Надя Дорофєєва і Володимир Дантес знайшли щастя з іншими обранцями, екс-подружжям рестораторів Михайлом і Дашею Кацуріними.

Відомі українські музиканти Дантес і Дорофєєва багато років були в шлюбі та вважались найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, але в 2022 році вони розпочали серію зіркових розлучень і скоро після початку повномасштабної війни заявили, що вирішили розійтися. За ними слідом про розставання об’явили їх близькі друзі — сім’я Кацуріних.

Шанувальники не вірили, що це просто збіг обставин і були праві. Невдовзі Дорофєєву і Кацуріна застали в обіймах, через що в Мережі поширилися чутки про роман. Вони підтвердились, коли пара об’явила, що вони разом. Це сталось через деякий час, але довгу паузу вони не витримували.

Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Публіка тоді дуже обурилась на Надю, зайнявши сторону Дантеса і Даші. Друзі були підтримкою один для одного, коли їх обранці виявились коханцями, а в результаті і самі закохались, але вони не поспішали розкривати свої відносини. Коли все стало відомо, почались розмови про майбутні весілля двох зіркових пар.

Нагадаємо, в шлюбі з Дорофєєвою Дантес заявляв, що він чайлдфрі і не хоче дітей, але Кацуріна — мама двох, з її малюками співак проводить багато часу разом та вже зізнається, що діти це класно, показуючи серйозність своїх намірів. Одного разу Даша ділилась в своєму Інстаграм-блозі, що коханий вже вимагає від неї ще дітей.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Надя і Міша Кацурін також час від часу забирають дітей до себе, вони живуть разом, випускають романтичні пісні і діляться закоханими фото.

Чи міг хтось із них уявити, що все так обернеться, що четверо друзів в майбутньому буквально обміняються партнерами? Тепер шанувальники сперечаються, у кого з цієї четвірки відносини протримаються довше і хто дійде до вівтаря.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.