Шуби чи дублянки? Що в модному сезоні зима 2023 обирають українські зірки: Леся Нікітюк, Ксенія Мішина та інші

Хоча сучасна мода виступає проти натурального хутра, шуби та дублянки все ще залишаються в тренді. Ось тільки тварини при цьому залишаються цілими та неушкодженими

Мода – швидкоплинна, але циклічна річ. Якщо ви думали, що шуби та дублянки залишились в минулому, пропонуємо надихнутись стильними образами українських зірок, адже зовсім скоро “пухнасте” вбрання повернеться на світові подіуми.

Варто одразу зауважити, що в моду повертаються “гуманні” шуби та дублянки, зроблені не з натурального хутра, задля якого потрібно шкодити тваринам, а зі штучного. Світові дизайнери продовжують доводити, що, аби бути стильними, не обов’язково забирати життя в невинних.

Леся Нікітюк

Відома українська ведуча має бездоганне почуття стилю. Зірка надає перевагу витонченим образам, які виключно в позитивному сенсі нагадують вишуканих світських левиць. Так, наприклад, Леся Нікітюк часто носить штучні шуби та іноді любить “розбавляти” однотонні образи яскравими акцентами.

Леся Нікітюк у шубі
Леся Нікітюк у шубі

У дублянці ведучу також можна зустріти. Зокрема, цієї зими зірка носить темно-коричневу дублянку з білим штучним хутром.

Нікітюк у дублянці
Нікітюк у дублянці

Ксенія Мішина

На відміну від своєї зіркової колеги Нікітюк, Ксенія Мішина не є особливою прихильницею “пухнастих” шуб і дублянок. Але для останньої подорожі до Бельгії знаменитість обрала куртку від Nike, пошиту з плюшу.

Ксенія Мішина в плюшевій короткій шубі
Ксенія Мішина в плюшевій короткій шубі

Віра Брежнєва

А ось у гардеробі відомої співачки можна знайти буквально колекцію найрізноманітніших шуб. Раніше знаменитість носила верхній одяг з натурального хутра, але з часом підхопила тренд на відмову від знущань з тварин.

Віра Брежнєва в шубі
Віра Брежнєва в шубі

В дублянках зірка з’являється набагато рідше, але цей образ Віри Брежнєвої вартий уваги.

Віра Брежнєва в дублянці
Віра Брежнєва в дублянці

Тіна Кароль

Відома українська співачка однаково любить і дублянки, і шуби. Втім, кожен образ знаменитості – стриманий і стильний. Тіна Кароль вдало підкреслює свою природну витонченість, додаючи в наряди різні родзинки.

Тіна Кароль у дублянці
Тіна Кароль у дублянці
Тіна Кароль у шубі
Тіна Кароль у шубі

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.