Як зараз виглядає син Потапа від першого шлюбу і чому Настя Каменських з ним не спілкується (Фото)

Андрій Потапенко – єдиний син відомого українського виконавця та продюсера Потапа. Зараз хлопцю 14 років і він росте копією зіркового батька.

Зараз Олексій Потапенко одружений з відомою співачкою-красунею Настею Каменських. Саме вона стала тою самою розлучницею, яка увела у продюсерки Ірини Горової чоловіка.

Потап і Ірина Горова одружилися у 1999 році. Тоді майбутньому артисту було всього 18 років, він був звичайним студентом. А ось Ірина була на 4 роки старша, вона мала маленьку доньку від першого шлюбу і працювала у банківській сфері.

У 2009 році Горова та Потап відкрили власний бізнес, який є і досі. Мова йде про продюсерский центр MOZGI Entertainment. Першим проєктом цього центру став гурт “Потап і Настя”, який і приніс шалену популярність реперу. Тож, можна сказати, що без своєї першої дружини, Олексій Потапенко навряд чи став популярним та відомим.

Ірина Горова тепер одна займається бізнесом, який почала з колишнім чоловіком
Як виглядає перша дружина Потапа

Також Ірина Горова зробила Потапа батьком. У 2008 році у них народився син Андрій. Хлопчику зараз 14 років і він неймовірно схожий на свого зіркового батька.

Ірина Горова з донькою та сином від Потапа

Відомо, що Андрій навчається у школі та захоплюється футболом, а ось до творчості його поки що не тягне. Також хлопець любить експериментувати із зовнішністю і часто змінює зачіску та колір волосся.

син Потапа
Як зараз виглядає син Потапа від першого шлюбу

В одному з інтерв’ю Потап розповідав, що намагається багато часу приділяти сину. Хлопець часто їздить до батька на вихідні і навіть їздить з ним на відпочинок. А ось з новою дружиною батька Настею Каменських Андрій не спілкується. Так, хлопець ніколи не проводить сімейні свята, чи відпустку разом з Потапом та Настею Каменських.

Про їхні не теплі стосунки розповідала і Ірина Горова. В одному з інтерв’ю жінка зізналася, що спілкування її сина з Каменських обмежуться фразами “привіт” та “бувай”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.