Більше не ховаються: Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях. Вона – в піжамі

22-річна журналістка Катерина Полтавська, яка стала новою дівчиною телеведучого Володимира Остапчука після раптового розлучення з Христиною Горняк, показала на фото їх спільний вихід в світ.

Володимир Остапчук в 2022 році розлучився з нотаріусом Христиною Горняк після двох років шлюбу, закрутивши роман з набагато молодшою дівчиною — 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Телеведучий офіційно не представляв її як свою нову кохану, вона також дбає про конфіденційність їх стосунків, але в своїх Інстаграм-блогах пара виставляє фото з однаковими сніданками, інтер’єром і таким іншим.

Нещодавно Остапчук і Катя переїхали в нову квартиру в елітному житловому комплексі Києва. Не зважаючи на це, там так само відключають світло, як і у більшості киян та взагалі українців цією зимою, однак закохані знайшли вихід — в під’їзді, де вони живуть світло та інтернет не зникають. Дівчина шоумена показала, як вони разом їхали в ліфті та засвітила Володимира:

Вимкнули світло. Йдемо в під’їзд з ноутбуком робити вигляд, що дуже зайняті люди. Так, це піжама

Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях
Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях

Катерина постала в бежевій піжамі та коричневій куртці, а Остапчук стояв до камери спиною, але шанувальники все одно його впізнали, тому що в своєму Інстаграм-блозі телеведучий виставляв відео в кофті такого ж кольору, як і на знімку з Полтавською.

Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях
Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях

Нагадаємо, до роману з журналісткою Володимир Остапчук виглядав абсолютно щасливим у шлюбі зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Однак про проблеми між подружжям заговорили осінню 2022 року, коли вони перестали разом фотографуватися і знімати відео.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

На початку відносин нотаріус також була коханкою і тепер опинилась на місці першої жінки шоумена Олени Войченко, з якою він розлучився заради Христини. Після розлучення Горняк більшу частину часу проводить у Відні, тільки іноді приїжджаючи в Київ. Остапчук спочатку жив з новою пасією в їх квартирі, але зараз вони з’їхали звідти.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.