Арсен Мірзоян розповів, як в українському шоубізнесі реагують на зникнення Винника: “Артисти перешіптуються”

Відомий український музикант Арсен Мірзоян привідкрив завісу шоубізнесу й зізнався, як насправді зірки реагують на несподіване зникнення свого колеги – Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні чимало зірок почало активну волонтерську та благодійну діяльність. Знаменитості звітували про результати власних ініціатив через будь-які можливі канали зв’язку. Тим часом легендарний Олег Винник раптово зник, через що змушений відбиватись від шквалу критики.

Несподівану пропажу артиста пояснила його адвокатка. Так, за її словами, Олег Винник наразі перебуває за кордоном не просто так – до Німеччини знаменитість був змушений поїхати ще до 24 лютого для лікування. Проте, додала представниця музиканта, Винник тихо займається волонтерством, не бажаючи афішувати своєї діяльності.

Втім, навіть пояснення адвокатки не згасило вогонь незадоволення шанувальників щодо зникнення музиканта.

Олег Винник несподівано зник з радарів під час повномасштабної війни
Олег Винник несподівано зник з радарів під час повномасштабної війни

Сьогодні тема мовчазного волонтерства та перебування Олега Винника за кордоном не втрачає актуальності, тому й у зіркового колеги співака, Арсена Мірзояна, нещодавно спитали, як реагують представники шоубізу на відсутність в Україні “головного вовка”.

Нещодавно український музикант став гостем нового випуску YouTube-шоу Stand Up Battle Club. У ході розмови Арсена Мірзояна спитали, чи перешіптуються між собою представники шоубізнесу щодо перебування Винника за кордоном.

Арсен Мірзоян відповів, як у шоубізнесі ставляться до зникнення Винника
Арсен Мірзоян відповів, як у шоубізнесі ставляться до зникнення Винника

Український співак коротко та зрозуміло відповів, що ніхто з артистів не обговорює місце перебування Олега Винника. Арсен Мірзоян додав, що, можливо, хтось з його колег таки цікавиться цією темою, проте до нього подібні розмови не доходять.

У відповідь один з гумористів Stand Up Battle Club запитав, невже український шоубіз байдужий до зникнення одного з найобговорюваніших артистів. Арсен Мірзоян зізнався: схоже, саме так і є.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.