Як виглядає найдорожчий з будинків Оксани Марченко: екс-ведуча “Х-Фактора” може забути про розкішне життя

Горезвісна телеведуча Оксана Марченко зараз знаходиться у вигнанні, але всі багатства та шикарні будинки з собою не забереш. Пригадаємо, де жила зірка задовго до того, як покинула Україну

Вже ні для кого не секрет, що до того, як з ганьбою покинути Україну, відоме подружжя Медведчука-Марченко жили “на широку ногу”. Один з найдорожчих маєтків зіркової парочки, в якому, зокрема, політик відбував домашній арешт, знаходиться в історичній місцевості української столиці – Пущі-Водиці. Одного разу 2020 року журналістам “Схем” вдалось підібратись до палацу Віктора Медведчука й показати, як він з дружиною жив.

Палац Медведчука й Марченко

Нагадаємо, що раніше горезвісна ведуча Оксана Марченко намагалась довести всьому світу, що насправді її з Медведчуком родина є дуже “невибагливою” та “простою”. Втім, коли були оприлюднені результати журналістського розслідування, легенда знаменитості виявилась зруйнованою.

Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника
Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника

Під час вже згаданого розслідування журналістам “Схем” вдалось здобути план зіркового палацу. Отже, почати розповідь варто з креслень цокольного поверху. Там насправді все дуже просто – кімната для покоївок, пральня, гардероб для суконь, сховище для картин, склад килимів, валіз, шуб і навіть ялинкових прикрас. Детальніше можна побачити на кресленнях.

План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука
План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука

На першому поверсі маєтку зіркової парочки можна знайти і перукарню, і тренажерний зал, і басейн, і галерею, і навіть кабінет Оксани Марченко. Особливо привертає увагу кімната для зберігання сервізу, де, ймовірно, можна було знайти сервізи Fabergé та “Гермес”, які були згадані в декларації Медведчука.

Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука
Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука

На другому поверсі здебільшого розташовані спальні кімнати сімейства. У будинку жила й донька Медведчука та Марченко Дарина, а також син Оксани Марченко Богдан. Також на другому поверсі можна знайти 6 балконів, серед яких один належить камінній залі, а інший – басейну.

А ось на третьому поверсі маєтку “зустрілись” релігія та відпочинок – біля домашньої церкви Марченко й Медведчука, як не дивно, розташовано бар. Також на горішньому поверсі можна знайти гостьову кімнату та “багатофункціональний зал”.

Другий поверх маєтку
Другий поверх маєтку
Третій поверх маєтку
Третій поверх маєтку

Згідно з деклараціями Віктора Медведчука та Оксани Марченко, площа цього маєтку складає 2113 квадратних метрів.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.