Біглянка Оксана Марченко двічі заміжня: з обома чоловіками познайомилася під час інтерв’ю

Колись улюблениця мільйонів українців, а тепер вигнанка Оксана Марченко має за плечима два шлюби. Обидвох обранців ведуча знайшла на роботі – познайомилася під час інтерв'ю.

Складається враження, що журналістка обирала собі до пари виключно багатих і успішних чоловіків, байдуже, чи ті були вільні, чи мали родину.

Юрій Корж

Батько першого чоловіка Марченко був сином народного депутата. Його брат обіймав крісло генерального директора “Інтернет Медіа Груп”. А сам Юрій заснував “Глобал Юкрейн”.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Корж був спонсором програми “Доброго ранку, Україно!” на УТ-1, де працювала молода тележурналістка. Він побачив дівчину і закохався. Вони дуже швидко побралися. Весілля зіграли 1992 року, після якого Оксана на якийсь час забула про роботу. Народила сина Богдана і займалася його вихованням.

Оксана Марченко з сином Богданом

Віктор Медведчук

У 1999 році шляхи Марченко і Медведчука перетнулися на “Людині року”. Віктор узяв телефон кралечки. Наступного дня зателефонував і призначив зустріч. Вона мала бути діловою, але перетворилася на побачення.

Весілля Оксани Марченко з Віктором Медведчуком

Вони разом відзначили 8 Березня. Зустрілися й 9 числа, і надалі. Оксана нічого не чула тоді про юриста, а він знав її по телепередачах. Обоє втямили, що мають бути разом, і затіяли розлучення. Відтоді жили разом. Сину Оксани на той момент було всього 4 роки. Богдана практично виховав вітчим.

Оксана Марченко з донькою Дариною

Весілля, на якому був присутній Леонід Кучма, закохані зіграли тільки у 2003 році. Невдовзі у пари народилася донечка Даринка. Дівчинку хрестили в Санкт-Петербурзькому Казанському соборі. Хрещеними стали двоє росіян – владімір путін і дружина дмітрія мєдвєдєва.

Богдан навчався у такій ненависній Медведчуку Швейцарії, а одружився в Києві з фотомисткинею Катериною. Первістка пара назвала на честь вітчима Віктором. Доньку після закінчення київської школи батьки планували відправити здобувати вищу освіту в Женеву, але дівчині у зв’язку з санкціями не надали візи.

 

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.