Галкін залишив Пугачову з дітьми в Ізраїлі, а сам з молодою подругою вирушив у подорож Європою: “От запитай”

Відомий російський гуморист і пародист нещодавно поділився в особистому блозі кадрами з Європи. Знаменитість залишив дружину в Ізраїлі, поки сам подорожує до Парижу

2022 рік для родини Пугачової та Галкіна став вирішальним у їхній кар’єрі та навіть житті. Через виступ проти повномасштабної війни та осуд дій кремлівського режиму відомого російського пародиста та гумориста Максима Галкіна “забанили” в рідній країні, оголосивши його іноагентом. З міркувань власної безпеки та через переслідування хейтерів зіркова родина покинула терени росії.

Так, Алла Пугачова з чоловіком і дітьми вирішили залишитись жити в Ізраїлі. Втім, Максим Галкін продовжує працювати та виступати з концертами, тому й на новому місці проживання довго не затримується. Зараз російський гуморист подорожує з концертами Європою у супроводі загадкової помічниці.

Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі
Максим Галкін працює у Європі, поки Алла Пугачова живе в Ізраїлі

Нещодавно на особистій сторінці відомого російського пародиста в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація, в якій знаменитість повідомив про майбутній концерт у романтичному Парижі. За кадром було чути голос загадкової помічниці артиста. Максим Галкін попросив дівчину запитати в нього, де він буде 2 травня.

Залишаючись поза прицілом камери, вона спитала про те, що попросив гуморист. Максим Галкін, своєю чергою, відповів, що вже через декілька місяців він вирушить до романтичної столиці світу – Парижу. Там російський пародист планує виступити з концертом у залі “Зеніт”.

Особистість своєї загадкової помічниці відомий гуморист не розкрив, так само як і не показав, як вона виглядає.

У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі
У новому відео Галкін повідомив про майбутній концерт у Парижі

Нагадаємо, що в лютому Максим Галкін подорожував Європою з сольними концертами. Кадрами з виступів артист раніше поділився в особистому блозі. Відомий російський гуморист і пародист зізнався, що залишився неймовірно задоволеним виступами та з нетерпінням чекає нової зустрічі з шанувальниками у квітні й травні.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.