Надя Дорофєєва, Лілія Ребрик, Ксенія Мішина сфотографувалися в халатиках: усе так по-домашньому, душевно

Зірки почуваються настільки впевненими у своїй неперевершеності, що не соромляться демонструвати себе навіть без мейкапу і дорогого одягу. Як жи виглядають наші красуні в домашніх умовах?

Лілія Ребрик

Спортсменка і красуня не боїться викладати в мережу власні світлини, зроблені вранці. Тож у підписників Лілії є можливість побачити ведучу очима її благовірного Андрія Дикого. Вдома Ребрик зовсім не така, як на телеекрані – без зачіски, стильного вбрання і макіяжу.

Бузковий халат пасує Лілії Ребрик

З’ясувалося, що і в бузковому халатику, підперезаному тонким паском, мама двох дітей виглядає доволі вишукано. На обличчі немає жодних слідів косметики, а враження таке, неначе молодичка збирається вийти у світ.

Ксенія Мішина

Собака – найкращий друг Ксенії Мішиної

Холостячка дома вбирається у білий пухнастий халатик із капюшоном. А щоб не було самотньо, акторка запрошує до себе на диван улюбленого чотирилапого друга. Тож настрій відразу покращується. Адже тварини самі не знають, що таке депресія, і людям не дають можливості засумувати.

Надя Дорофєєва

Заради Ірини Горової Надя Дорофєєва сама стала до плити

Колишня Дантеса вранці встигла зняти халатик і вбратися в футболку і спортивні штани. А все задля того, щоб почастувати сніданком Ірину Горову. Запропонувала своїй продюсерці відвідати сосиски зі смаженою яєчнею. Багаторічна співпраця призвела до того, що співробітниці перетворилися на справжніх подруг, тож радо спілкуються й поза межами роботи.

Настя Каменських

Настя Каменських згадала про дієту і косметичні процедури

Співачка продемонструвала фанам не лише кілька зайвих кілограмів, але й процес догляду за собою. Вбравшись у білий домашній халатик, загорнувши волосся в рушник і натягнувши на руки маски-рукавички, дружина Потапа сповістила, що збирається повернутися до старих ритуалів. Тож невдовзі побачимо Настю знову стрункою і неперевершеною. А ще Каменських пообіцяла найближчим часом оприлюднити нову пісню.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.