Пристрасні романи 47-річної Наталії Могилевської: скільки їх було і чому не всі закінчилися весіллям

Наталя Могилевська давно і настирливо тримається на вершині шоубізу. За цей час зірка встигла змінити кілька партнерів. Романів у її житті було чимало, от у весільну сукню співачка вбиралася лише один раз у житті.

Наталя Могилевська давно і настирливо тримається на вершині шоубізу. За цей час зірка встигла змінити кілька партнерів. Романів у її житті було чимало, от у весільну сукню співачка вбиралася лише один раз у житті.

Наталя Могилевська так і не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Досягти вершин слави молодій співачці допоміг продюсер Олександр Ягольник. Він шалено кохав Наталю і писав для неї хіти. В тандемі вони стали непогано заробляти, і чоловік збирався освідчитися, навіть обручку придбав. Та голубки не дійшли згоди у фінансових питаннях і розсталися. Згодом Олександр розповів, що Могилевська була від нього вагітна, зробила аборт і тому нині не має дітей. У відповідь знаменитість стала погрожувати колишньому судом за наклеп.

Перший і єдиний законний чоловік Наталі Могилевської Дмитро Чалий

Вперше і востаннє Наталія Могилевська виходила заміж у 2004 році. Її обранцем став бізнесмен із Кіровограда (нині Кропивницький) Дмитро Чалий. Про весілля пари написали всі ЗМІ, друкуючи фото щасливої нареченої. Та вже не минуло й року, як шанувальники співачки дізналися, що вона взяла розлучення, так і не подарувавши коханому чоловіку нащадка.

Любовній ідилії Наталі Могилевської з Єгором Долініним стали на заваді його діти

Гадали, що наступного разу Наталці пощастить, але марно сподівалися. В Єгора Долініна було троє дітей, а Могилевська не змогла знайти спільної мови з дівчатками. Вона їм і речі свої дарувала, і інші методи залучала, та не судилося. За 5 років цей союз розпався.

Чи був роман між Могилевською і Скрябіним ми вже ніколи не дізнаємося

Приписували Наталці ще й роман із Кузьмою Скрябіним, хоча вона завжди наголошувала, що їх поєднували виключно робочі стосунки.

Ніхто не вірить, що між Наталею Могилевською і Владом Ямою нічого не було

Стосунки зірки з хореографом Владою Ямою не обговорювали хіба що дуже ліниві люди. Але обоє знаменитостей запевнили, що насправді між ними не було нічого такого.

Вже під час війни Наталя познайомилася з чоловіком, відчувши, що на нього можна покластися. Вони стали жити разом. От тільки його імені зірка поки що не бажає виголошувати на публіку. Заради нового обранця вона навіть переклала свою пісню “Любила” українською і присвятила саме йому.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.