Колишній чоловік Ані Лорак поселився з молодою нареченою в п’ятизірковому готелі в Стамбулі: дорого-багато

Турецький бізнесмен та колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відвідав з молодою нареченою Туреччину і поселився з нею в дорогому готелі.

Мурат Налчаджиоглу родом з Туреччини, там він познайомився з на той момент вже відомою співачкою Ані Лорак, яка відправилась на відпочинок. Між молодими людьми виникла симпатія і закрутився роман, а в 2009 році вони одружились. Артистка ділилась своїм щастям з публікою, тому вагітність і народження доньки не стало несподіванкою для шанувальників.

З боку ідеальна зіркова родина насправді виявилась не такою щасливою. З’ясувалось, що Мурат зраджував знаменитій дружині, поки вона була на гастролях. Довгий час Лорак не коментувала ситуації в шлюбі, а в 2019 році подала на розлучення.

Фанати сподівались, що екс-подружжя помириться і зійдеться, але цього не сталось. Налчаджиоглу вже поглинутий новим коханням, у нього стосунки з майстром макіяжу Лілією, яка молодше його приблизно на 20 років. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від бізнесмена і готується стати його дружиною.

Колишній чоловік Ані Лорак поселився з молодою нареченою в п'ятизірковому готелі в Стамбулі
Колишній чоловік Ані Лорак поселився з молодою нареченою в п’ятизірковому готелі в Стамбулі

В Мережі наречені часто виставляють спільні фото і відео. На цей раз вони з’явились на знімках з п’ятизіркового готелю Hilton Istanbul Maslak в Стамбулі, столиці Туреччини. На батьківщину Мурата пара відправилась після землетрусів, щоб провідати рідних.

Колишній чоловік Ані Лорак поселився з молодою нареченою в п'ятизірковому готелі в Стамбулі
Колишній чоловік Ані Лорак поселився з молодою нареченою в п’ятизірковому готелі в Стамбулі

Також екс-чоловік Ані Лорак відвів кохану в дорогий ресторан. Мурат Налчаджиоглу вийшов у чорних джинсах, темній сорочці та сірому піджаку, Лілія похизувалась стрункою фігурою в класичних скіні з широким поясом в кроп-топі, який відкрив талію. Дівчина доповнила образ модними в цьому сезоні високими чоботами і клатчем на ціпку.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.