“У кого є можливість, той заробляє”: Лілія Ребрик зізналась, чи свариться з чоловіком через відсутність роботи

Відома українська ведуча та актриса прокоментувала стосунки з чоловіком Андрієм Диким. Зірка зізналась, чи виникають у них через це непорозуміння

Нещодавно відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик дала інтерв’ю для Аліни Доротюк. З журналісткою зірка обговорила чимало цікавих питань, не обійшлось і без теми особистого життя знаменитості. Лілія Ребрик зізналась, чи виникали у неї з чоловіком непорозуміння через фінансове становище родини.

Аліна Доротюк запитала в Лілії Ребрик, чи не було в їхній з Диким родині “фінансового протистояння”. Журналістка зауважила, що для деяких чоловіків принципово важливо заробляти більше, ніж отримує його дружина. Українська актриса та ведуча зізналась, що в її стосунках такого немає.

Лілія Ребрик прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком
Лілія Ребрик прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком

Знаменитість зауважила, що зараз – абсолютно не той час, коли слід забивати голову подібними питаннями. На думку Лілії Ребрик, у родинах не повинно бути “я” і “ти”, адже сім’я – це одне спільне. Тому, зізнається зірка, вони з чоловіком не обговорюють і точно не сваряться через те, хто скільки заробляє.

Лілія Ребрик також зізналась, що їй хотілося б повернутись до часів, коли всі обговорювали, хто яку має зарплату. Втім, продовжила зірка, зараз українці живуть в абсолютно іншій реальності.

Мені здається, зараз у кого є можливість, той і заробляє. так хочеться повернутися до тих проблем, коли [говорили – прим. ред.], хто скільки заробив. Зараз інше

– прокоментувала українська актриса Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий давно перебувають у щасливому шлюбі
Лілія Ребрик та Андрій Дикий давно перебувають у щасливому шлюбі

Разом з тим відома українська актриса та телеведуча зауважила, що вони з чоловіком мають спільний бюджет, а тому всі масштабні покупки спершу обговорюють одне з одним. Ба більш, старша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого, якій виповнилось 10 років, з 5-річного віку самостійно заробляє. Дівчинка пішла стопами зіркової мами та почала акторську кар’єру.

У тому ж інтерв’ю для Аліни Доротюк Ребрик не називала точної суми гонорарів своєї доньки Діани, проте зізналась, що дівчинка на зароблені кошти змогла сама собі купити телефон і велосипед.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.