Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової: “Мрію знов бути поруч”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко отримала зворушливе привітання з Днем закоханих від свого чоловіка-воїна Єгора Соболєва прямо з передової.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв зустрілись під час Помаранчевої революції, але тоді були обидва одружені, тому довго не давали своїм почуттям волю. Знаком для телеведучої стало те, що виявилось – у них співпадає день народження. Журналістка зізнавалась, що мама була проти її рішення піти від першого чоловіка заради нових почуттів, але бабуся була на стороні онучки і навіть їздила з нею на побачення знайомитись з Єгором.

У закоханої пари народилось троє дітей, які ростуть в атмосфері взаєморозуміння і любові. Але 24 лютого 2022 року Марічці довелось розстатись з коханим чоловіком, Єгор Соболєв пішов захищати Україну і він до сих пір служить. Телеведучій було дуже важко відпускати обранця, але вона їм пишається і дуже за нього переймається.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової

На День всіх закоханих 14 лютого 2023 року Єгор знайшов можливість і час привітати зіркову дружину зі святом. Чоловік в Інстаграм-блозі виставив спільне фото з Марічкою і написав:

Кохаю! І мрію знов бути поруч

Марічка у коментарях також зізналась в коханні чоловіку: “Кохаю завжди”.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової

Користувачі Мережі відмітили, що вони дуже гарна пара і побажали їм скоріше возз’єднатися, як і мільйонам інших українських сімей, які вимушені бути в розлуці через війну.

Нагадаємо, Марічка Падалко до зустрічі з Єгором Соболєвим мала інші серйозні стосунки і виходила заміж. З першим обранцем прожила близько 15 років, але дітей у пари не було. Журналістка вже зневірилась, що може стати матір’ю, однак материнство в її життя прийшло з появою нового кохання.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.